Ne asteptam la orice, dar nu la piesa asta! :) David Bryan, englezul de la "Vocea Romaniei", a facut super show de Revelion:

04 Ianuarie 2013, 16:36


	Ne asteptam la orice, dar nu la piesa asta! :) David Bryan, englezul de la "Vocea Romaniei", a facut super show de Revelion:
Citeste mai mult despre: David Bryan, ProFM, Revelion,

David Bryan, fostul solist al trupei Hotel FM si cel care a castigat Eurovision in 2011, fost concurent la "Vocea Romaniei" a urcat pe scena de Revelion in Piata Revolutiei si a facut super show cu binecunoscuta piesa "Ai se eu te pego" a lui Michel Telo.

David este din Anglia, dar traieste in Romania de sase ani, dupa ce s-a indragostit de tara noastra. Simpaticul britanic a reusit o super performanta la auditiile pe nevazute la "Vocea Romaniei", unde a intors 3 scaune in 3 secunde cu piesa "It will rain"! :)

Cu accent ardelenesc-moldovenesc, David Bryan a venit de 1 Decembrie in semifinala "Vocea Romaniei" sa arate ca poate sa cante si in limba lui Eminescu, nu doar in cea a lui Shakespeare. A ales, impreuna cu Moga, piesa "Cerul" a trupei Proconsul.

De Revelion, David Bryan a aratat unei multimi entuziaste ca este un artist desavarsit si ca poate canta in orice limba:
 


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies