Lupta devine din ce in ce mai dura! Vocea Romaniei revine DISEARA, de la 20:30, numai la PRO TV!

24 Septembrie 2015, 14:56

Lupta devine din ce in ce mai dura! Vocea Romaniei revine DISEARA, de la 20:30, numai la PRO TV!
Citeste mai mult despre: Vocea Romaniei, ProTV,

Cea de-a doua editie a noului sezon Vocea Romaniei este gata sa inceapa! Concurentii sunt pregatiti sa urce pe scena si sa impresioneze cu vocile lor de exceptie, antrenorii si-au pregatit toate armele pentru a-i aduce pe cei mai buni in echipele lor, iar Pavel Bartos va asigura inca o seara memorabila, numai la PRO TV!

Astazi, de la 20:30, vom urmari concurenti siguri pe calitatile lor vocale, care vin hotarati sa castige, dar si concurenti care s-au inscris in competitie pentru experienta. Lupta pentru un loc in #echipatudor, #echipaloredana, #echipasmiley sau #echipamoga devine din ce in ce mai apriga!

Interpretari care-i fac pe antrenori sa se urce pe scaune, sa danseze sau sa cante cu cei aflati pe scena, concurenti care uimesc si ii determina pe Tudor, Loredana, Smiley si Moga sa se bata minute in sir pentru ei, decizii de ultim moment si cortina care le ofera tuturor o surpriza de proportii. Toate acestea vor putea fi urmarite astazi, in cea de-a doua editie a cele mai tari competitii a vocilor din Romania!

Concurentii care vor intra in competitie diseara au ales sa cante melodii care le pun in valoare vocile, pentru a reusi sa impresioneze antrenorii si sa mearga mai departe catre marele trofeu Vocea Romaniei si premiul in valoare de 100.000 de euro! Piese precum Love me like you do, I’m so excited sau De-ai fi tu salcie la mal se vor auzi diseara pe scena vocilor. 

Tot astazi, unul dintre antrenori va avea parte de un moment surpriza, care il va emotiona si bucura deopotriva. 

Cea de-a doua editie Vocea Romaniei vine cu multa energie, vibratie, voci extraordinare si reactii incredibile ale celor patru antrenori! Care sunt urmatorii concurenti care isi gasesc un loc intr-una dintre cele patru echipe, dar si cum isi vor alege echipa alaturi de care aleg sa mearga mai departe, vedem astazi, de la 20:30, numai la PRO TV!

Vocea Romaniei – Doar vocea conteaza!


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies