Nici nu banuiau ce li se pregateste! Juratii de la "Vocea Rusiei" au intors scaunele pentru el, dar au amutit cand au vazut cine canta

07 Decembrie 2013, 10:07


	Nici nu banuiau ce li se pregateste! Juratii de la "Vocea Rusiei" au intors scaunele pentru el, dar au amutit cand au vazut cine canta
Citeste mai mult despre: Vocea Rusiei, Vocea Romaniei,

Cei patru jurati de la "Vocea Rusiei", Alexander Gradsky, Dima Bilan, Leonid Agutin si Pelagea, au avut parte de o surpriza monumentala cand au intors scaunele pentru un concurent, numai pentru a descoperi ca le canta chiar presedintele Vladimir Putin.
 

Desi in emisiune nu se observa acest lucru, Putin nu a urcat pe scena de la "Vocea". Publicul a vazut de fapt un panou mare, pe care rula un clip cu presedintele cantand melodia "Blueberry Hill", la un eveniment caritabil din Sankt Petersburg.

"VOCEA ROMANIEI" se aude LIVE sambata seara, de la 20.30, la ProTV!

Reactiile juratilor au facut insa deliciul audientei, cea mai amuzanta fiind reactia Pelageei, care aproape ca a sarit de pe scaun. Cu toate acestea, nu a fost decat un montaj al celor mai hazlii intoarceri ale antrenorilor de la "Vocea".

Niciodata n-a fost mai simplu sa CASTIGI un iPad. Intra AICI

Mitul perfectiunii ei a fost destramat! Cum arata in realitate corpul Antoniei - FOTO


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies