Nu a mai vorbit niciodata despre asa ceva. Smiley, marturisirea facuta in urma cu putin timp. Ce spune artistul despre rolul de tatic

06 Noiembrie 2014, 13:38


	Nu a mai vorbit niciodata despre asa ceva. Smiley, marturisirea facuta in urma cu putin timp. Ce spune artistul despre rolul de tatic
Citeste mai mult despre: Smiley, marturisire, tatic,

Smiley este un barbat pe care multe doamne si domnisoare ar vrea sa il intalneasca, iar pe deasupra, artistul are si o voce impecabila care il recomanda pentru statutul de cel mai apreciat artist de la noi din tara.

De cand s-a despartit de Laura Cosoi, artistul nu a mai confirmat nicio relatie alaturi de o femeie, si tot de atunci s-a concentrat mai mult pe cariera si pe proiectele muzicale in care este implicat.

Artistul si-a impresionat, insa, fanii cu cea mai recenta marturisire. Invitat ieri in studioul Kiss FM, alaturi de Andra, Smiley nu a scapat de intrebarile incomode ale celor doi moderatori si daca a vrut sa vorbeasca mai mult despre proiectele viitoare, a trebuit sa raspunda. 

Intrebat daca se vede in rolul de tatic, Smiley a fost extrem de sincer:"Da, desi nu vad prea bine in viitor". 

Smiley este unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi din tara, iar doamnele si domnisoarele sunt extrem de entuziasmate atunci cand il vad. Smiley a marturisit ca pana in luna decembrie vrea sa scoata un clip nou:"Lucrez la un proiect mai mare, care dureaza mai mult".

 


ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies