• Emisiuni
  • Vocea României
  • Ultimele confruntari si "cantecul decisiv" hotarasc ACUM la ProTV cine ajunge in LIVE-uri la "Vocea Romaniei"

Ultimele confruntari si "cantecul decisiv" hotarasc ACUM la ProTV cine ajunge in LIVE-uri la "Vocea Romaniei"

Ultimele confruntari si "cantecul decisiv" hotarasc ACUM la ProTV cine ajunge in LIVE-uri la "Vocea Romaniei"

Smiley, Moga, Loredana si Brenciu ii vor pune din nou la "lupta muzicala" pe membrii echipelor lor, in ultima etapa a confruntarilor.

Ai doar 18 ani? Vino la prima editie live a celui mai tare show: "Vocea Romaniei"!

Ultima serie de voci se confrunta in duet pe scena la "Vocea Romaniei", iar apoi concurentii se intrec in etapa "cantecului decisiv", totul pentru a prinde un loc in show-urile live.

Lori, Moga, Smiley si Brenciu vor surprinde din nou publicul cu ultimele dueluri muzicale din echipele lor in "combinatii letale", vorba lui Horia. Voci puternice se vor lupta de la egal la egal cu timbre calde, stiluri diferite se vor mula pe piese alese "pe spranceana" de antrenori, iar rezultatul va fi un spectacol pe cinste, din care nu vor lipsi controversele de tot felul.

Mai mult ca oricand, antrenorii se vor contrazice pe probleme legate de tehnica si teorie muzicala. Nici impartirea pieselor din confruntari nu va fi pe placul tuturor, iar replicile ascutite vor fi la ordinea zilei in show-ul de sambata.

Antrenorii vor fi din nou cu urechile ciulite si la concurentii din celelalte echipe, gata sa "fure" voci cu potential. Pana acum, Smiley are la activ doi concurenti "furati", pe Adrian Nour si Bogdan Olaru, Brenciu se poate lauda cu cea mai recenta "achizitie" a sa, Andrei Hanghiuc, Lori l-a adus in echipa ei pe Razvan Pasca, iar Moga i-a adaugat la lista de elevi pe Elena Salaru si pe Gabriel Kisczuk.

Dupa confruntari, se da start-ul "cantecului decisiv", etapa in care fiecare antrenor va alege doi concurenti din echipa sa, iar acestia vor interpreta din nou piesa de la auditiile pe nevazute. Doar una dintre cele doua voci va merge mai departe in lupta pentru marele titlu.

Daca "impunsaturile" dintre Moga si Brenciu sunt de-a dreptul inevitabile, in aceasta saptamana, Loredana va fi cea care il va contrazice pe Horia minute in sir, insa antrenorul promite sa nu se lase coplesit de "blondetea" colegei sale. Ce are Lori sa-i reproseze lui Horia si cine va avea castig de cauza ramane de vazut in editia de sambata a "Vocii Romaniei".

Prins la inghesuiala de colegii sai la repetitii, Smiley le va cere sfatul in legatura cu unul dintre dueturile pe care le-a pregatit.
Exorcizari, "apa sfintita" si multa ciocolata – de toate se va folosi Horia in show-ul de sambata pentru a face fata tensiunii ultimelor confruntari.

Tot sambata, Brenciu le va face "mai tinerilor sai colegi", Moga si Randi, un cadou in semn de pace:  cate un body de bebelusi pentru fiecare. Telespectatorii ProTV vor vedea in show-ul de saptamana aceasta cum au reactionat la surpriza "mogulul hit-ului romanesc" si "urechea sa dreapta", co-antrenorul Randi.

Etapa show-urilor live bate la usa, insa concurentii de la Vocea Romaniei mai au inca doua hopuri de trecut. Asteptarile sunt ridicate, la fel ca si tensiunea din platoul celei mai tari competitii de voci din tara, asa ca telespectatorii vor avea parte de un show magic, cu tot cu scantei, sambata aceasta, de la 20:30, la Vocea Romaniei, numai la ProTV.

Standardele sunt mai inalte ca niciodata, emotiile ating cote alarmante, iar vocile rasuna “magic” si sambata aceasta, in ultima editie a confruntarilor de la "Vocea Romaniei", de la 20:30, numai la ProTV.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni