• Emisiuni
  • Vocea României
  • VIDEO Momentele de la Vocea României care au devenit virale în topul The Voice Global al lunii septembrie

VIDEO Momentele de la Vocea României care au devenit virale în topul The Voice Global al lunii septembrie

VIDEO Momentele de la Vocea României care au devenit virale în topul The Voice Global al lunii septembrie

Trei concurenți din sezonul 9 al show-ului Vocea României i-au impresionat pe realizatorii compilației The Voice Global pe luna septembrie. Ei s-au clasat în Top 10 cu prestațiile lor din audițiile pe nevăzute. Haideți să-i cunoaștem!

Vocea lor contează nu doar la ei acasă. Cei trei concurenți români au intrat în luptă în prima și în a doua ediție a acestui sezon de Vocea și și-au făcut loc în topul celor mai apreciate 10 reprezentații. Cel mai bine clasat în topul întocmit de The Voice Global este Daniel Tudor. Cu piesa The Real Slim Shady, românul a fost propulsat până pe locul 2, iar Smiley e și mai fericit fiindcă e în echipa lui. Iată de ce a fost atât de apreciat în audiții! 

Impresionantă a fost și prestația lui Alessandro Dănescu - You Know I’m No Good – care i-a asigurat locul 5 în topul celor mai reușite audiții ale lunii septembrie 2019 de pe întreg mapamondul. Tânărul a ales să-și joace șansa alături de Irina Rimes, în echipa căreia a intrat. Iată cum a sunat piesa lui în audiții!

Ultimul, dar nu cel din urmă, este Bogdan Ghirău, care a interpretat piesa Come Together. E ultimul în acest top, însă nu și în preferințele lui Tudor Chirilă, care s-a luptat ca să-l aibă în echipa lui. Iată cum s-a descurcat Bogdan în fața celor 4 antrenori!

Cei trei concurenți au fost lăudați și de internauți din afara României. Comentariile postate de aceștia pe YouTube în subsolul video-ului stau mărturie în acest sens.

România nu duce lipsă e prestații virale la Vocea. Anul trecut, evoluția lui Bogdan Ioan din audițiile pe nevăzute a fost inclusă în topul celor mai reușite ale anului 2018. În final, tânărul din Constanța avea să câștige sezonul 8 de Vocea României.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vocea României

Articole pentru emisiune Vocea României

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni