Vocea României 2022: Primul LIVE. Teodor Debu a rupt scena cu Iron Sky: ”Bună seara, sunteți cu mine?”

09 Decembrie 2022, 20:58

Autor: Diana Oprea

Vineri seara, în primul live Vocea României 2022, Teodor Debu a interpretat în manieră proprie piesa ”Iron Sky”. 

În primul live, Debu a interpretat piesa ”Iron Sky. Reacțiile antrenorilor au fost pe măsura performance-ului lui. 

Smiley: ”Mi se pare foarte simpatic. Are o abordare interesantă a muzicii, în general. Cred că în spatele performance-ului din seara asta, se află o poveste... Mai mult decât o voce, el e un tip care creează emoție... Tu ai un foc care arde”
Theo: ”S-au vindecat niște demoni acolo. Am o certitudine că tu vei reuși în muzică, în industria muzicală românească sau chiar mai departe”
Irina Rimes: ”Avatarul fostei tale zice că ești foarte mișto! Și-mi place foarte mult că trăiești. E o lecție pe care o dai multora”
Denis: ”Ești o descoperire pentru mine. Te iubesc. Ești minunat! Orice piesă în interpretarea lui sună diferit. Ești un artist complet”.
 

Teodor Debu are 22 de ani, este student și, în prezent, locuiește în București. Concurentul a mărturisit că muzica i-a salvat viața, pentru că în timpul liceului s-a luptat cu dependența de droguri și alcool: „Muzica mi-a oferit un refugiu”, spune el. 

La audiții, a ales să meargă în echipa lui Denis, care i-a spus atunci că „l-a uimit contrastul între artistul de pe scenă și omul de pe scenă, fiind foarte relaxat”. ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies