Alex Velea, confesiuni despre Antonia și familie: “Copiii ne-au făcut să ne iubim și mai mult!”

13 Aprilie 2022, 13:48

Citeste mai mult despre: Alex Velea, Antonia,
Autor: Alina Popa

Alex Velea a oferit un interviu pentru reporterul Vorbește lumea, în care a povestit despre relația specială pe care o are cu Antonia. Cei doi artiști sunt împreună de peste 10 ani. 

“Am fost prima dată amici. Nu are cum să nu-ți atragă atenția o femeie ca ea...doar că atunci eram fiecare într-o altă relație. Am fost prieteni vreo doi, trei ani ... amici. Așa a fost să fie. Dumnezeu a vrut să se întâmple treaba asta... să ne întâlnim și să ne îndrăgostim la un moment dat în viața noastră și să rămânem împreună după atâta timp și să formăm o familie”, a spus Velea.

Pe lângă aspectul fizic, solistul a fost cucerit și de sufletul Antoniei. Întrebat care e secretul pentru a menține flacăra iubirii vie, Alex Velea a răspuns: “Încercăm să ne ferim cât de mult putem de monotonie. Încercăm să rămânem romantici în continuare… să nu uităm primele gesturi pe care le-am făcut și care ne-au făcut să ne îndrăgostim și mai mult unul de celălalt… Copiii ne-au făcut să ne iubim și mai mult”.

Cântărețul a mărturisit că îi face micul-dejun partenerei sale de viață și că amândoi sunt firi romantice. 

Alex Velea și Antonia au împreună doi băieți: Akim și Dominic. Antonia mai are o fiică din căsnicia cu Vicenzo Castellano. 

“Noi am vrea 100 de copii, doar că nu sunt așa de ușor de crescut”, a mai spus Velea. 

Mai multe detalii in materialul VIDEO de mai sus

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies