Bat clopotele de nuntă pentru The Motans (Denis Roabeș)! Declarații romantice despre logodnica lui

08 Septembrie 2022, 13:18

Citeste mai mult despre: The Motans, denis roabes, nunta,
Autor: Lorena Martin

The Motans (Denis Roabeș) are un succes incredibil atât în muzică, cât și în dragoste! El și logodnica sa, Bianca, vorbesc deja despre nuntă, iar toate detaliile le-a oferit la matinalul de la ProTV.

The Motans este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de la noi din țară, venit în urmă cu șase ani din Republica Moldova. Acesta a acaparat radiourile cu melodiile lui sincere și extrem de profunde. Multă lume s-a întrebat de unde are inspirație pentru melodiile romantice pe care le scrie, iar de curând el a recunoscut că logodnica sa, Bianca, îi este muză. 

Acum, invitat la Vorbește Lumea, el a discutat despre începuturile carierei, rolul de antrenor la Vocea României, prieteni și cel mai important, despre jumătatea lui.

„Normal că există o persoană specială în viața mea. Ea e binecuvântarea vieții mele. O cheamă Bianca și mă bucur extrem de mult că am avut capacitatea să o fraieresc încât să fie partenera mea de viață”, a spus el despre logodnica sa.

Întrebat dacă bat clopotele de nuntă, în stilul său caracteristic, The Motans a spus clar că discuții despre acest subiect există, cererea în căsătorie a fost făcută, concluzia fiind că într-un viitor apropiat va păși alături de Bianca în fața altarului.

„Da, dar îți dai seama că e momentan la nivel de discuții. Cererea a fost! Eu sunt un om care nu ar face nunta dacă ar fi posibil, dar știu că pentru partea feminină e foarte important.”, a declarat el.

Sursă foto: Captură ecran, The Motans/Instagram

VEZI MAI SUS VIDEOCLIPUL COMPLET
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies