• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Bogdan Vlădău, înțepat de un scorpion în jungla amazoniană: "La un moment dat am băgat mâna și am simțit că mă arde"

Bogdan Vlădău, înțepat de un scorpion în jungla amazoniană: "La un moment dat am băgat mâna și am simțit că mă arde"

Invitat în platoul "Vorbește Lumea", Bogdan Vladau a vorbit despre aventurile sale în Peru și jungla amazoniană, dar și despre o întâmplare în urma căreia s-a ales cu o înțepătură de scorpion.

Bogdan Vladau a hotărât să se aventureze în jungla amzoniana în anul 2020, când a lansat brandul său de retreat-uri. Pasionat de șamanism, tradiții, mituri și ritualuri, vedeta a vorbit despre cum decurge o astfel de călătorie spirituală, dar și despre momentul în care a fost înțepat de un scoprion:

"Îmi făceam un instrument șamanic din frunze, Chakapa se numește și se folosește în ceremonii și nu mă uitam, luam din mormanul ăla de frunze și le legam împreună și la un moment dat băgam mâna și am simțit că mă arde. Și nu mai simțisem senzația aia până acum și zic bă, sigur m-a mușcat ceva și m-a mușcat ceva ce nu m-a mai mușcat până acum, ia să văd eu ce e. Și am căutat prin frunzele alea și era domnul respectiv (n.r scorpion).

"Te înțeapă cu coada și m-am dus la un băștinaș acolo și am întrebat, trebuie să fac ceva urgent și a spus nu, stai liniștit, aratămi-l mie că rezolv eu problema. A scos un cuțit de-aici, i-a tăiat acul respectiv, după care l-a pus în mână, l-a secționat în jumate și mi l-a pus pe locul în care m-am muscat și am simțit o răcoare."

Vezi interviul inegral în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni