• PRO TV
  • Caz ireal! O rusoaică și-a vândut bebelușul pentru a face rost de bani ca să-și opereze nasul

Caz ireal! O rusoaică și-a vândut bebelușul pentru a face rost de bani ca să-și opereze nasul

Caz ireal! O rusoaică și-a vândut bebelușul pentru a face rost de bani ca să-și opereze nasul

Incredibil, dar adevărat! O tânără de 33 de ani din Daghestan, sudul Rusiei, și-a vândut bebelușul la cinci zile după ce i-a dat viață. Motivul? Femeia s-a plâns că avea nevoie de bani pentru a-și opera nasul. 

O rusoaică a stârnit indignare după ce a aranjat ca un cuplu să-i cumpere bebelușul la scurt timp după ce l-a adus pe lume. Femeia, al cărei nume nu a fost dezvăluit, a fost arestată de polițiști. 

Ea este acuzată de trafic de persoane, după și-a vândut bebelușul pentru 2.900 de lire sterline (circa 16.400 de lei), potrivit Daily Mail.

Tânăra i-a spus unui prieten că nu are de gând să păstreze copilul și că are nevoie de bani pentru o operație de rinoplastie. Cel din urmă a găsit un cuplu dispus să accepte acestă tranzacție.

Rusoaica a primit un avans de 10% din suma cerută, însă la scurt timp băiețelul s-a îmbolnăvit, iar cuplul a fost nevoit să-l ducă la spital. Medicii au devenit suspicioși pentru că micuțul nu avea certificat de naștere. 

Cuplul a mers la mama biologică pentru document, iar aceasta a cerut în plus 1.370 de lire. 

Femeia nu a mai apucat să primească restul de bani pentru că poliția a intrat pe fir și a arestat-o. Rusoaica și cuplul riscă ani grei de închisoare pentru trafic de persoane. 

Fotografii: Shutterstock Images/ mvd_dagestan (Youtube)

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni