Cele mai ciudate obiecte din casele vedetelor: Adele a păstrat guma mestecată a lui Celine Dion

27 Martie 2023, 13:26

Citeste mai mult despre: Adele, ciudatenii, vedete,
Autor: Lorena Martin

Vedetele de la Hollywood au parte de foarte multă atenție din partea internauților, iar din acest motiv și viața lor este una extrem de expusă. De-a lungul anilor, nume mari ale industriei muzicale sau cinematografice au dezvăluit detalii din intimitatea casei lor.

Vedetele de la Hollywood sunt în centrul atenției mai mereu, iar atunci când vorbesc despre lucruri din intimitatea casei lor, internauții sunt și mai curioși. Recent, mai multe personalități celebre au dezvăluit care sunt obiectele cele mai ciudate din casele lor și astfel s-a aflat că Adele a păstrat și înrămat guma mestecată de idolul ei, Celine Dion. 

„E uimitor! James Corden știe că sunt un mare fan Celine Dion, așa că i-a cerut să își scoată guma de mestecat pe o hârtie, apoi a înrămat-o pentru mine. Este cel mai prețios lucru al meu”, a spus Adele.

Aceasta nu a fost singura care a șocat o lume întreagă cu obiectele din casă. Lady Gaga a avut parte de un val de comentarii negative atunci când a apărut pe covorul roșu îmbrăcată într-o rochie confecționată exclusiv din carne. După acest episod, artista a recunoscut că deține în locuință un detector de fantome pe care îl folosește mereu când merge la concerte.

VEZI TOATE CIUDĂȚENIILE VEDETELOR ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies