Cum arată acum Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei. „Eu dintotdeauna mi-am dorit o familie, copii”

26 Ianuarie 2023, 22:24


	Cum arată acum Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei. „Eu dintotdeauna mi-am dorit o familie, copii”
Autor: Diana Oprea

Cu doar câțiva ani în urmă, Andreea Popescu făcea furori în clipurile Deliei Matache, dar și la petrecerile la care artista era invitată să cânte. Prezentă la Vorbește lumea, fosta dansatoare a povestit despre viața ei de familie. 

Andreea Popescu s-a retras din lumina refectoarelor și s-a dedicat familiei. În prezent, ea este însărcinată în șapte luni. Ea mai are doi copii, pe Ioachim și pe Anastasia. Andreea este căsătorită cu Rareș Cojoc, campion la dans sportiv. 

Ea a menționat că se simte bine și abia așteaptă să-și țină în brațe băiețelul, pentru care a ales deja și un nume- Alexis. 

„Eu în primele 5 luni și jumătate de sarcină am știu că este fetiță și o chema Irini, după care am aflat că este de fapt băiețel și a fost un șoc pentru noi, pentru că deja cumpărasem anumite chestii. Dar ne-am bucurat. 

Andreea Popescu a povestit mai multe detalii din viața personală. Înainte de căsătorie, ea a făcut mai multe investigații medicale. „Un doctor mi-a spus că, dacă vreau copii, n-ar trebui să mă căsătoresc cu Rareș. Evident, noi ne-am căsătorit. Ne-am rugat foarte mult”. Fosta dansatoare a menționat că a făcut un tratament pentru infertilitate înainte de prima sarcină. 

„Al treilea a venit când Anastasia avea 9 luni. Nici nu ne gândeam”, spune Andreea. 

Mai multe detalii poți afla în materialul video de mai jos. 


Sursă foto: captură video,  Istagram/ andreeaoanapopescu
 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies