Gabriel Dorobanțu, victima atacurilor cibernetice: ”Mi-au furat identitatea”

Interpretul Gabriel Dorobanțu a fost invitat astăzi la Vorbește lumea, unde a povestit despre atacul cibernetic, în urma căruia s-a trezit fără bani în conturi, dar și fără pagina de facebook.  

După ce, la finalul anului trecut, Gabriel Dorobanțu a fost victima unor atacuri cibernetice, alături de alte vedete, interpretul spune că a rămas și fără cont de facebook, pentru că cineva i-ar fi făcut reclamație.  

”Cred că o doamnă s-a supărat pe mine că nu am venit să cânt la nuna copiilor. Da eu n-am știut de lucrul acesta. (râde) Este greu să o lămuresc pe doamna că a trimis bani aiurea altcuiva și nu mie. Au clonat telefonul, pentru că mi-au furat identitatea și pe o doamnă din Italia au convins-o că eu voi participa la nunta copiilor ei. Au trimis până și buletinul meu...”, explică Gabriel Dorobanțu.  

Cântărețul a mai povestit și despre experiența Covid-19, el având o formă gravă: ”Saturația mea, când au venit și m-au luat de acasă a fost de 60.(...)Când depinzi de aparate și de o medicație anume, este complicat.(...) Când am sosit cu salvarea s-au speriat cu toții de mine...eram vânăt”

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni