Gabriel Dorobanțu, victima atacurilor cibernetice: ”Mi-au furat identitatea”

06 Aprilie 2021, 14:52

Citeste mai mult despre: Gabriel Dorobanțu, muzica, Vorbeste lumea,
Autor: Diana Oprea

Interpretul Gabriel Dorobanțu a fost invitat astăzi la Vorbește lumea, unde a povestit despre atacul cibernetic, în urma căruia s-a trezit fără bani în conturi, dar și fără pagina de facebook.  

După ce, la finalul anului trecut, Gabriel Dorobanțu a fost victima unor atacuri cibernetice, alături de alte vedete, interpretul spune că a rămas și fără cont de facebook, pentru că cineva i-ar fi făcut reclamație.  

”Cred că o doamnă s-a supărat pe mine că nu am venit să cânt la nuna copiilor. Da eu n-am știut de lucrul acesta. (râde) Este greu să o lămuresc pe doamna că a trimis bani aiurea altcuiva și nu mie. Au clonat telefonul, pentru că mi-au furat identitatea și pe o doamnă din Italia au convins-o că eu voi participa la nunta copiilor ei. Au trimis până și buletinul meu...”, explică Gabriel Dorobanțu.  

Cântărețul a mai povestit și despre experiența Covid-19, el având o formă gravă: ”Saturația mea, când au venit și m-au luat de acasă a fost de 60.(...)Când depinzi de aparate și de o medicație anume, este complicat.(...) Când am sosit cu salvarea s-au speriat cu toții de mine...eram vânăt”

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies