• PRO TV
  • Marc Anthony și soția de 23 de ani, prima apariție pe covorul roșu după ce au anunțat că vor deveni părinți

Marc Anthony și soția de 23 de ani, prima apariție pe covorul roșu după ce au anunțat că vor deveni părinți

Marc Anthony și soția de 23 de ani, prima apariție pe covorul roșu după ce au anunțat că vor deveni părinți

Marc Anthony și noua sa soție, Nadia Ferreira, au avut prima apariție pe covorul roșu la scurt timp după ce au anunțat că vor deveni parinți. Iată cum arată fosta participantă la Miss Univers cu burtica de gravidă! 

Cântărețul de 54 de ani și soția să de 23 de ani au apărut pe covorul roșu la cea de-a 35-a ediție a Premiilor Univision Premio Lo Nuestro, ce a avut loc în Miami. 

Îmbrăcați de gală, cei doi au strălucit pe covorul roșu. Fostul soț al lui Jennifer Lopez a purtat un sacou gri, fără cămașă, lăsat descheiat în zona pieptului, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni negri și lanțuri de diferite lungimi. La pol opus, Nadia Ferreira a purtat o ținută mai elegantă, formată dintr-o rochie lungă, roz cu o pelerină din voal, care i-a pus în evidență burtica de gravidă.

În cadrul festivității de premiere de la Premiile Univision Premio Lo Nuestro, albumul „Pa’llá voy” al cântărețului a fost premiat cu distincția cel mai tropical album al anului. La aflarea veștii, Marc Anthony și-a sărutat soția și apoi pântecul acesteia, iar în cadrul discursului de acceptare, cântărețul i-a adresat un "Mami, te iubesc". 

Relația dintre Marc Anthony și fosta participantă la Miss Universe a evoluat mult mai rapid decât se așteptau fanii. În doar într-un an, cei doi au devenit soț și sotie și viitori părinți, în ciuda diferenței de 31 de ani. Nunta lor a avut loc la sfârșitul lunii ianuarie, în cadrul unei ceremonii fasutoase în Miami, la care a participat toată lumea bună de la Hollywood.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni