Schimbări majore pentru toate zodiile. Berbecii sunt vedetele lunii, vezi ce se întâmplă cu scorpionii

02 Aprilie 2019, 12:13


	Schimbări majore pentru toate zodiile. Berbecii sunt vedetele lunii, vezi ce se întâmplă cu scorpionii
Citeste mai mult despre: schimbari majore, zodii,
Autor: Redactia

Luna aprilie este o lună destul de agitată, plină de evenimente astrologice. Trei planete intră în mișcare retrogradă care aduc schimbări mari mai ales la nivel social.

Nicoleta Zvărlefus ne pune la curent cu ultimele noutăți despre surprizele pe acre semnele zodiacului le vor avea în luna aprilie.

Scorpionul are o luna interesantă din punct de vedere sentimental. În prima partea a lunii au parte de romantism si gingășie. Sunt calzi și afectuoși și au nevoie să primească asta și de la partenerul de viață sau de la copii.
Pentru ei anumite schimbări noi sunt la locul de muncă sau în activitatea lor de zi cu zi. Surpriza s-ar putea să fie din partea partenerului de viață în preajma zilei de 20 aprilie.

 

Pentru Săgetători ies la suprafață adevăruri pe care nu le-au văzut până în prezent. Sunt foarte fermecatori mai ales în a doua a parte a lunii , cei care vor să se îndrăgostească au toate șansele.
Din punct de vedere al locului de muncă există apariții neașteptate ale unor propuneri.

 

Vărsătorul are o lună destul de agitată din punct de vedere al comunicării. Trebuie să fie cât de autentic poate el și să se manifeste exact așa cum simte el.
Este indicat să-și ceară drepturile și să-și spună nemulțumirile. Sunt foarte creativi și dinamici pe plan sentimental.


Vezi aici continuarea:
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies