Top 10 alimente dăunătoare pentru organism! Ce sfaturi are nutriționistul Mario Popescu

26 Ianuarie 2021, 13:22

Citeste mai mult despre: Mario Popescu, alimente nocive, nutritionist,
Autor: Alina Popa

Știm cu toții că alimentația este esențială pentru un organism sănătos. Există alimente dăunătoare, care pot provoca grave probleme de sănătate, mai ales dacă sunt consumate în cantități mari. 

Nutriționistul Mario Popescu a fost invitat în platoul emisiunii “Vorbește lumea” și a alcătuit un top al celor mai nocive alimente pentru organism. 

“Fie că le consumăm la grătar sau prăjite, problema este că mâncăm aripioarele și cu pieliță. Ea conține cea mai mare cantitate de colesterol. Practic, pielița face atât de nocive aripioarele, plus că dacă o și prăjim este o bombă calorică”, a explicat Mario Popescu. 

Nutriționistul a spus și de ce ar trebui să evităm cartofii congelați din comerț. “În momentul în care este congelat, cartoful mai este tratat și cu alte substanțe, care atunci când ajung în contact cu uleiul încins devin cancerigene. Deci un plus de substanțe dăunătoare organismului. De aceea în cazul în care dorim să ne facem pofta ar trebui să consumăm cartofi proaspeți”, a declarat acesta.

Vezi ce spune nutriționistul despre carnea procesată, margarina și cerealele în materialul VIDEO de mai sus
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies