• PRO TV
  • Trupa BTS ia o pauză de la muzică, deoarece componenții ei au alte planuri de viitor

Trupa BTS ia o pauză de la muzică, deoarece componenții ei au alte planuri de viitor

Trupa BTS ia o pauză de la muzică, deoarece componenții ei au alte planuri de viitor

Dacă ai până în 20 de ani, această veste ar putea să te întristeze maxim. Membrii trupei sud-coreene BTS au anunțat că renunță temporar la a cânta împreună, dar le transmit fanilor să nu fie îngrijorați. Grupul nu se destramă, ci se concentrează pe proiecte solo în viitorul apropiat.

RM, Jungkook, J-Hope, Jin, V, Jimin și Suga formează, din 2013, trupa de mare succes BTS. La petrecerea aniversară a celor nouă ani de existență, componenții grupului au anunțat că vor lua o pauză de la cântat împreună, pentru a se concentra pe unele proiecte solo.

Întotdeauna am crezut că BTS este diferit de alte grupuri, dar problema cu K-pop și întregul sistem de idoli este că nu îți lasă timp să te maturizezi. Trebuie să faci muzică în continuare și să faci ceva”, a spus Kim Nam-joon (RM) la evenimentul aniversar.

Park Ji-min (Jimin) a adăugat că fiecare dintre ei vrea să rămână în amintirea fanilor lor, însă el și colegii săi au început să se întrebe ce fel de artiști vor să fie în ochii admiratorilor lor.

Cântăreții au insistat că această pauză nu este o despărțire și că, atunci când se vor reuni, sinergia dintre ei va fi și mai mare.

Sperăm să nu vedeți asta ca pe un lucru negativ, ci ca pe un plan sănătos. Credem că BTS va deveni mai puternic în acest fel”, a spus J-Hope.

Decizia artiștilor sud-coreeni ar putea ascunde o criză de identitate. Artiștii, care au ajuns la 26-27 de ani, abordează un stil muzical preferat, în mare parte, de fani sub vârsta lor.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni