Celebrul serial turcesc Suleyman Magnificul este disponibil pe VOYO!

Celebrul serial turcesc Suleyman Magnificul este disponibil pe VOYO!
Citeste mai mult despre: Suleyman Magnificul, voyo,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 30 Ianuarie 2023
Data actualizare: 30 Ianuarie 2023
Celebrul serial istoric turcesc Suleyman Magnificul, bazat pe viața sultanului otaman Suleyman I, este disponibil pe VOYO, din 28 ianuarie. 

Începând cu luna ianuarie, utilizatorii VOYO au parte de o surpriză! Celebrul serial turcesc bazat pe viața sultanului otoman Suleyman I este disponibil, iar zilnic apar noi episoade subtitrate în limba română. Mai mult decât atât, nu mai este nevoie să fii în fața televizorului sau a laptopului pentru a fi la curent cu întâmplările personajelor tale preferate. Acum, serialul poate fi urmărit de pe orice device, precum mobil, tabletă sau desktop.

La vârsta de 26 de ani, când și-a început domnia, sultanul Suleyman devine cel de-al zecelea sultan al Imperiului Otoman, având ca scop construirea celui mai puternic imperiu și invincibilitatea otomanilor. Timp de 46 de ani, Suleyman Magnificul a condus strălucit Imperiul Otoman. În 1530, tânărul Suleyman primea vestea succesiunii la tron în timpul unei petreceri vânătorești. Însoțit de cel mai apropiat prieten, Ibrahim, pleacă la Istanbul, la Palatul Topkapi, lăsându-și soția, pe Mahidevran, și pe fiul său, Mustafa, în palatul său din Manisa. Presimțea că va avea o domnie dincolo de visele sale.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!