• PRO TV
  • Activitati caritabile si o vizita surpriza: Catalin Maruta la Ferma Vedetelor

Activitati caritabile si o vizita surpriza: Catalin Maruta la Ferma Vedetelor

Activitati caritabile si o vizita surpriza: Catalin Maruta la Ferma Vedetelor

Ziua de ieri a fost incarcata de emotii. Fermierii au primit vizita surpriza a lui Catalin Maruta si s-au bucurat pentru cateva momente de contactul cu lumea exterioara. Catalin a adus o misiune speciala pentru cei de la Ferma Vedetelor si multe zambete.

Ferma Vedetelor a fost urmarita in intervalul de difuzare 20:30 - 21:27 de peste 1.6 milioane de romani. In minutul de aur, de la 21:25, aproximativ 2 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a condus topul audientelor cu 10.1 puncte de rating si 24.2% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut 5.2 puncte de rating si 12.5% share.

La prima ora a diminetii, fermierii au primit vizita lui nea Rata, care nu a venit singur, ci insotit de Catalin Maruta, cel mai cunoscut realizator de emisiuni mondene. Fermierii au fost foarte fericiti cand l-au vazut pe Catalin, care a spus: „Stati sa va zic ceva: v-am adus cafea!”. Aceste cuvinte au atras dupa sine strigate de bucurie. Augustin, ca un sef adevarat, i-a prezentat acestuia ferma.

Catalin le-a adus ingrediente si le-a dat sarcina concurentilor sa pregateasca 100 de cornulete pentru copii, precum si scaunele si masute. „Doamne! Deci, nu mi-a venit sa cred ca Maruta a venit la noi!”, a spus Cristina, iar Doinita a completat: „A fost o super surpriza sa il vedem in ferma. A venit exact cu ceea ce a spus Iulia ca va veni, si anume sa facem acele scaunele si masute pentru copii!”. 

Catalin Maruta a reusit sa atinga cele mai sensibile puncte si lacrimile de dor nu au intarziat sa apara: „Mi-e un dor de el de nu mai pot. Si astazi facem masute pentru copii si o sa ma gandesc ca as face pentru el!” a spus Vica, gandindu-se la fiul ei. Dupa ce a plecat Catalin, concurentii s-au pus pe treaba pentru a finaliza la timp sarcinile date de Maruta.

Nea Rata a revenit pe scena in Ferma Vedetelor pentru a lua scaunelele, masutele si cornuletele pe care fermierii le-au facut si au filmat o scurta prezentare pentru copii. „La sfarsit cand ne uitam cu totii la scaunele si la mese, eram foarte mandri de ceea ce am facut!”, a spus Gina. 

Pentru munca lor, fermierii au primit un indiciu care i-a trimis la rau. George a fost cel care care a descoperit ravasul in copac, care le-a dezvaluit o traditie specifica sarbatorii de Sfantul Gheorghe. Ei au ales sa il puna pe Augustin sa duca la bun sfarsit ritualul. Fermierii au facut focul, iar Augustin a iesit din casa imbracat ca un indian, pictat pe fata si cu o pana pe cap. El a facut trei ture de ferma cu alaiul in spate, a sarit peste foc si a ars obiectele personale ale colegilor pentru a alunga spiritele rele. Printre lucrurile pe care au ales sa le sacrifice au fost: o sfoara impletita, poze cu catelul, soseste sau lenjerie intima. 

Dupa indeplinirea ritualului, fermierii au fugit la oi pentru a descoperi premiul cel mare: un pui! Astfel, dupa multe zile fara carne, ei au primit ce si-au dorit. 

In editia de sambata, de la 22:15, telespectatorii vor descoperi reactiile copiilor la primirea cadourilor din partea fermierilor, livrate de Catalin Maruta si Iulia Vantur. Tot sambata, cel mai aprig duel va fi pus in scena si vom vedea ce probe a ales Ionut pentru un duel „cat se poate de barbatesc”. 

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni