• PRO TV
  • O noua idila? Vica si Augustin s-au purtat ca doi porumbei la "Serviti, va rog": Vezi cele mai SAVUROASE momente

O noua idila? Vica si Augustin s-au purtat ca doi porumbei la "Serviti, va rog": Vezi cele mai SAVUROASE momente

<span style="color:#f00;">O noua idila?</span> Vica si Augustin s-au purtat ca doi porumbei la "Serviti, va rog": <span style="color:#f00;">Vezi cele mai SAVUROASE momente</span>

Vica a fost una dintre surprizele placute ale acestui sezon. Foarte muncitoare si cooperanta, aceasta a reusit sa-I fie pe plac chiar si lui Nea Marin. Frumoasa blonda nu a putut insa sa nu nasca si niste controverse.

Apropierea dintre ea si Augustin Viziru pe tot parcursul emisiunii a starnit curiozitatea colegilor, care erau mereu cu ochii pe ei. Cei doi au petrecut mai tot timpul impreuna, rezolvau impreuna orice sarcina, iar lucrurile nu s-au oprit aici.
 

* Diseara la 20:30 pe ProTV, Nea Marin are o surpriza bestiala pentru Bianca Dragusanu, la "Serviti, va rog"!

Show-ul SERVITI, VA ROG este integral pe Voyo.ro 


Se naste sau nu o noua idila? :)
 

Pe Vica o cunosc de foarte multi ani, dar ne-am imprietenit mai bine de vreo doi, asa. E o femeie  simpla, din topor, cu care te distrezi” a precizat Augustin Viziru inca de la inceputul emisiunii.



      Ce parere are Vica despre Bianca Dragusanu: "Ea atata poate!"CLICK AICI

In timp ce se plimbau prin statiune sa imparta pliante, zambareti si foate bine dispusi, i-a oprit o trecatoare, care era curioasa daca cei doi sunt impreuna: ”Sa nu-mi spuneti ca sunteti cuplati!” a exclamat femeia.

Nu spunem, noi tinem secret! Suntem discreti!” a venit raspunsul glumet si ambiguu al celor doua vedete, care s-au indepartat chicotind.

Pe drumul de intoarcere catre rulote, in maxi taxi Vica s-a oferit sa-i gateasca ceva bun lui Augustin, iar mai tarziu a fost surprinsa de camere vorbind la telefon cu cineva, care s-o ajute sa-i pregateasca o super surpriza culinara colegului sau preferat de la “Serviti,  va rog”.

Augustin a fost incantat de calitatile de gospodina si bucatareasa ale blondei si nu a ratat nicio ocazie de a-i face complimente.

"Cum zici tu, boss-ul meu suprem!"

In a doua zi de filmari la circ, dupa ce au primit sarcina de la Nea Marin sa sape o groapa, Augustin a menajat-o cat a putut de mult pe colega lui: “Cat timp sap eu, tu sa-ti pui costumul de baie pe tine, sa te bronzezi, sa te simti ca o adevarata doamna. Fetita mea, du-te sa te odihnesti” i-a spus el, iar replica ei a fost senzationala: “Cum zici tu, boss-ul meu suprem”.

Nea Marin: "Voi va potriviti de minune!"

Si Nea Marin a observat ca intre cei doi se infiripa ceva: “Ma, da’ voi va potriviti de minune!” le-a spus gazda de la “Serviti, va rog”. “Nu, n-avem cum sa ne-ntelegem, ca ne plac prea mult banii!” a raspuns Augustin, iar Vica a adaugat ca ea vrea neaparat “un sot spiritual”: “Augustin e materialist, numai la bani se gandeste!”

Adevarul e ca Augustin si Vica au facut o echipa de exceptie la “Serviti, va rog”. Au fost, de departe, cei mai harnici si au facut toate muncile cu placere, ba chiar s-au distrat de minune. 

Cand o sa ai nevasta, asa sa faci curatenie in cuplu, ai vazut ce caterinca e?” l-a sfatuit blonda pe Augustin, in timp ce spalau impreuna podelele intr-o rulota. “Ne distram zici ca-i revelionul! Ca sa imbinam utilul cu placutul, treci in fata mea, te rog frumos!” a sugerat glumet tanarul actor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni