• PRO TV
  • "Am luat laxative si MI-A PLACUT". Ce vedeta din Romania a socat cu aceasta marturisire:

"Am luat laxative si MI-A PLACUT". Ce vedeta din Romania a socat cu aceasta marturisire:

<span style="color:#f00;">"Am luat laxative si MI-A PLACUT".</span> Ce vedeta din Romania a socat cu aceasta marturisire:

Una din vedetele care au participat la “Serviti, va rog” a facut o declaratie controversata, care l-a lasat fara replica pe interlocutorul ei.

Augustin Viziru a dejucat planul Biancai Dragusanu, care vroia sa-i puna laxative in mancare lui Nea Marin, drept razbunare ca este atat de “terorist” si ii munceste atat de mult la circ.

Tanarul actor a apreciat ca aceasta este o gluma care “nu se face” si cu care el nu este de acord, pentru ca e deplasata si imorala. “Poti sa-l stropesti cu apa, sa-i faci o gluma, dar daca iei laxativ, stai pe wc 24 de ore” a spus el, care apoi l-a avertizat pe Nea Marin de ce putea sa i se intample.

Eu am facut o gluma, dar asta nu inseamna ca e adevarat. Iar tu esti un tradator” a replicat Bianca, ofticata ca a fost data in vileag.


Bianca Dragusanu catre Augustin: "Esti SIFON!"


Dupa acest incident, Nea Marin i-a pus pe Bianca si Augustin sa lucreze in aceeasi echipa, dar roscata a preferat sa stea pe margine, de unde a scris un regulament de ordine interioara si ii arunca ironii colegului ei: “Asa sifonule, fii harnic! Sifon simpatic, sifon dragut”. Augustin Viziru a preferat sa nu raspunda la astfel de provocari si si-a vazut de treaba in continuare.

Show-ul SERVITI, VA ROG este integral pe Voyo.ro  

Augustin: "Bianca nu a avut parte de oameni buni in viata ei"

Cei doi au ajuns sa discute despre laxative, iar el a intrebat-o pe ea daca a luat vreodata laxativ. Roscata a raspuns ca da, si ca i-a mai si placut, declaratie care l-a lasat fara replica pe Augustin. “Daca ar fi interzis, nu s-ar mai da asa usor de la farmacie. Iar Nea Marin mie mi se pare cam constipat, sincer” i-a spus Bianca.

Nu am reusit sa-mi fac o parere despre Bianca. Un lucru e clar, nu a avut parte de oameni buni in viata ei si chestia asta a inrait-o, a facut-o mult mai agresiva” a spus Augustin Viziru despre Bianca.

Eu i-am urmarit pe amandoi. Nea Marin se mai ducea la ea in rulota si se intorcea pufnind in ras, iar Bianca era suparata in rulota ca “asta nu ma suporta, ce sa fac, o sa para acuma ca sunt din aia rasfatata, dar eu sunt foarte harnica si nu pot sa fac altceva, decat atata”. Si are dreptate, fiecare face atata cat poate” a comentat si Vica lui Piturca.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni