Las Fierbinti a inregistrat aseara audiente record! PRO TV - Lider de audienta

Las Fierbinti a inregistrat aseara audiente record! PRO TV - Lider de audienta

Nebunia Efibiaiului a continuat in episodul de aseara din Las Fierbinti, aducand audiente record! Pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a inregistrat o cota de piata record de 34.5%, cea mai buna valoare inregistrata in toate sezoanele de pana acum. Audienta inregistrata a fost de 14.8 puncte de rating, urmatorul post clasat inregistrand valori semnificativ mai mici: 4 puncte de rating si 9.5% cota de piata.

Episodul a fost urmarit de peste 2.2 milioane de telespectatori la nivel national, pe intreg intervalul de difuzare, intre 21:25 - 22:26. In minutul de aur, de la 22:03, 2.7 milioane de telespectatori urmareau Las Fierbinti. Serialul Las Fierbinti si-a mentinut pozitia de lider si la nivel national, cu 12 puncte de rating si o cota de piata de 23.7%. Televiziunea de pe locul 2 a inregistrat 6.4 puncte de rating si 12.7% cota de piata.

Pe intreg publicul din mediul urban, PRO TV a obtinut pe perioada difuzarii episodului plin de umor o audienta medie de 11.1 puncte de rating si 22.1% share, urmatorul post clasat inregistrand 6.3 puncte de rating si 12.5% cota de piata.

In episodul de ieri seara, Vasile a zarit o oportunitate de a obtine niste castiguri rapide si a oferit o solutie celor ingrijorati de monitorizarea activitatii cibernetice. Rand pe rand, Robi, Giani si Rata au venit la el sa ceara ajutor, stiind ca acesta are o intelegere cu Efbiaiul. Contra unor sume modice, acesta le-a promis ca-i poate scapa de problemele cauzate de site-urile pentru adulti. Pe fir a intrat si Bobita, care i-a pretins jumatate din castiguri. Ca un adevarat mogul, Vasile l-a respins fara nicio remuscare. Totusi, cel mai abil afacerist din Fierbinti a castigat meciul afacerilor, scuturandu-l pe Vasile de o suma uriasa de bani, cu doar cateva click-uri si doi complici.

In acelasi episod, problema imobiliara dintre Celentano si Ardiles a continuat! Nevasta lui Firicel a aparut in peisaj, hotarata sa se casatoreasca cu Ardiles, naruind planul acestora de a o imbuna pe soacra lui Ardiles.

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani, continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare sezon difuzat poate fi vazut in fiecare miercuri si joi, de la 21:30, numai la PRO TV!

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni