• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Las Fierbinti, miercuri si joi, la PRO TV, de la 21:30! Minunea din Fierbinti va starni uimire in randul locuitorilor

Las Fierbinti, miercuri si joi, la PRO TV, de la 21:30! Minunea din Fierbinti va starni uimire in randul locuitorilor

Las Fierbinti, miercuri si joi, la PRO TV, de la 21:30! Minunea din Fierbinti va starni uimire in randul locuitorilor

 Diseara, de la 21:30, gasca din Fierbinti revine cu un nou sezon senzational! Romani, pregatiti-va: se anunta rafale puternice de ras in toata Romania!

Viata isi urma cursul firesc si linistit in Fierbinti, pana in momentul in care Celentano si Ardiles descopera un lucru nefiresc: tencuind casa Dalidei, cei doi descopera un lucru uimitor, o minune dumnezeiasca, dupa cum o descrie Celentano. Despre ce este vorba, aflati de la 21:30, in primul episod al sezonului cu numarul sapte al celui mai urmarit serial de comedie romanesc.

In cealalta parte a satului, Giani si Bobita pun la cale o noua afacere, pe cat de banoasa, pe atat de dubioasa. Un suedez aflat in trecere este aflat in cautarea unui partener cu care sa-si petreaca timpul. Ca de fiecare data, Bobita incearca sa-l convinga pe Giani sa intre in afacere si se ofere sa-i tina companie oaspetelui. 

In tot acest timp, Branzoi este hotarat sa divorteze si sa se casatoreasca cu Gianina. Afla ce l-a determinat sa faca acest lucru din cel mai nou episod Las Fierbinti!

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 6 sezoane, revine in fiecare miercuri si joi, de la 21:30 numai la PRO TV!

 Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, miercuri si joi de la 21:30, la PRO TV!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni