• PRO TV
  • A inceput show-ul! Vica lui Piturca, dezvaluiri fara perdea: Edan nu ii mai spune "tati", ci "Piti"

A inceput show-ul! Vica lui Piturca, dezvaluiri fara perdea: Edan nu ii mai spune "tati", ci "Piti"

A inceput show-ul! <span style="color: rgb(255, 0, 0);">Vica lui Piturca, dezvaluiri fara perdea: </span>Edan nu ii mai spune "tati", ci "Piti"

Balerina Victoria Blochina l-a dat in judecata pe selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, cel care nu i-a fost niciodata sot, dar care i-a fost partener timp de 16 ani. Aceasta spune ca vrea ca Piti sa-l recunoasca pe fiul lor, Edan, care ar deveni astfel mostenitorul unei treimi din averea antrenorului, de zeci de milioane de euro.

Eu niciodata nu m-am simtit amanta. Daca Victor ar fi recunoscut copilul, n-as fi vorbit despre relatie”, i-a spus Vica lui Catalin Maruta la Happy Hour.

Fosta amanta a lui Piturca: "A fost o relatie bolnavicioasa. E trist sa ma rog de niste straini, ca el sa-si recunoasca copilul"




Au trecut prea multi ani, au existat certuri intre noi pentru ca nu voia sa recunoasca copilul. Niciodata n-am simtit ca el are o alta familie, a fost un subiect tabu. Toata povestea este intre mine si el. Nu stiu daca sotia lui stia de mine, eu am stiut intotdeauna ca eu am fost pe primul loc. Petreceam foarte mult timp impreuna”, a adaugat aceasta.

Vica lui Piti: "Daca mi-ar cere iertare si mi-ar spune ca vrea sa fim din nou impreuna, NU as accepta"



Mai mult decat atat, Vica sustine ca nu i-a cerut lui Piturca niciodata sa divorteze si sa se casatoaresca cu ea. “Eu am fost foarte indragostita de el si nu m-a deranjat ca era insurat. Eu am fost o persoana foarte importanta pentru el. Vorbeam despre orice, eram cei mai buni prieteni”, continua ea.

Victoria Blochina: "Eu niciodata nu m-am simtit amanta si niciodata nu i-am cerut sa divorteze"



Cat despre Edan, Victor Piturca nu s-a impotrivit ca aceasta sa il pastreze. “Inainte de Edan, am pierdut doua sarcini. El s-a implicat in cresterea copilului”, a spus fosta balerina.

Din august, selectionerul nu si-a mai vizitat copilul, a dezvaluit Victoria Blochina la Happy Hour. “Astept oricand ca Piturca sa vina la copil. Eu vreau sa cresc un copil sigur pe el, iar el intelege ce se intampla”, afirma Victoria Blochina.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni