• PRO TV
  • Andrei Duban a fost invins de Cristi Mitrea la Ferma vedetelor

Andrei Duban a fost invins de Cristi Mitrea la Ferma vedetelor

Andrei Duban a fost invins de Cristi Mitrea la Ferma vedetelor

Ieri seara, de la 21:30, telespectatorii au fost martorii unul duel plin de tensiune intre echipa Cristi Mitrea – Wanda si Andrei – Gratiela Duban.

Dupa trei probe de foc in care au dat tot ce au avut mai bun echipa, Andrei si Gratiela Duban au pierdut duelul! Astfel, Gratiela este a treia concurenta care a ramas fara partener si va trebui sa se repozitioneze in fata colegilor din ferma. 

Ferma vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 9.2 puncte de rating si 26.0% share, spre deosebire de postul clasat pe locul doi, care a obtinut 4.5 puncte de rating si 12.9% share. Aproximativ 1.6 milioane de telespectatori au urmarit duelul tensionat, iar in minutul de aur, de la 21:50, peste 2.4 milioane de telespectatori au fost alaturi de concurenti. 

Ziua de nastere a Patriziei a fost motiv de sarbatoare in ferma! Cu totii s-au bucurat cand au primit ingrediente pentru a face tort, au cantat si s-au inveselit! Nea Rata le-a dat toti banii pentru sarcinile bine facute si le pregateste noi materiale pentru a continua constructia inceputa.  

Cristi Mitrea l-a provocat pe Andrei Duban la duel gandindu-se ca este cel mai potrivit adversar la categoria lui: „Ma bucur daca in ochii lui sunt periculos, inseamna ca n-am venit degeaba!”, a declarat Andrei. 

La prima proba, Muta ouale, cele doua echipe au trebuit sa transporte cat mai multe oua in linguri, dintr-un cos in altul, in decurs de 10 minute. Wanda a fost un real sprijin pentru Mitrea, iar in familia Duban s-a instaurat tensiunea de la un schimb acid de replici: „Ma joc, dragul meu!”, i-a spus Gratiela, iar Andrei a raspuns: „Pe nervii mei?!”. Echipa Cristi Mitrea si Wanda au reusit sa castige detasat prima proba!

La cea de-a doua proba, Mulge oaia, au avut la dispozitie 3 oi pe care au trebuit sa le mulga si sa umple un cilindru cu lapte pana la marcaj. Gratiela a fost mai indemanatica si experienta din ferma a ajutat-o sa egaleze scorul. 

La a treia proba, Potcoavele in fan, cei doi duelisti au cautat, legati la ochi si indrumati de partenerele lor, potcoavele ascunse in fan. Cel care a reusit sa stranga primul cele 15 potcoave si sa castige duelul a fost Cristi Mitrea. 

Andrei Duban a parasit Ferma vedetelor cu lacrimi in ochi: „Nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Ma hranesc mai mult cu gandul ca merg acasa la baiatul meu si o sa il vad cum creste!”. 

Saptamana viitoare, miercuri de la 20:30 si joi de la 21:30, telespectatorii vor vedea pe cine lasa Andrei in pozitia de fermierul saptamanii, cine vor fi urmatorii servitori si cum se va descurca Gratiela singura in Ferma vedetelor, dupa ce i-a plecat cel mai important aliat. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni