• PRO TV
  • Bianca Dragusanu intra pe mainile lui Nea Marin la "Serviti, va rog"

Bianca Dragusanu intra pe mainile lui Nea Marin la "Serviti, va rog"

Bianca Dragusanu intra pe mainile lui Nea Marin la "Serviti, va rog"

Emisiunea este disponibila integral pe voyo.ro

Cea de-a patra editie a emisiunii “Serviti, va rog!”, difuzata de ProTV marti si miercuri de la ora 20:30 aduce in scena vedete una si una: Bianca Dragusanu, Vica lui Piturca, Octavian Strunila si Augustin Viziru.  Cei patru au fost pusi la grele incercari de Nea Marin si au vazut cat de dificila poate fi viata intr-un circ ambulant.


Bianca Dragusanu vine in fata telespectatorilor intr-o ipostaza cu totul nou, asa cum nu a mai fost vazuta niciodata! Ea va fi nevoita sa hraneasca animalele, sa se ocupe de treburi casnice si sa ia parte la organizarea unui spectacol de circ.

Pentru ca a fost prima intalnire cu Nea Marin, acesta a transformat-o intr-una memorabilia. Pentru ca vedeta era de cele mai multe ori cu telefonul la ureche, incercand sa-si rezolve diferite probleme personale, Nea Marin a vrut sa-I dea o lectie.

Emisiunea este disponibila integral pe voyo.ro! CLICK AICI! 

A convins-o sa se urce pe candelabru la care se fac acrobatiile in timpul show-ului si a lasat-o suspendata in aer minute bune, pe motiv ca instalatia s-a defectat. Bianca nu a crezut povestea, dar cu toate astea s-a enervat foarte tare ca nimeni nu o dadea jos, amenintand ca va pleca din emisiune. Cum s-a terminat toata povestea, telespectatorii ProTV vor vedea miercuri de la ora 20:30.

Vica a fost una dintre surprizele placute ale acestui sezon. Foarte muncitoare si cooperanta, aceasta a reusit sa-I fie pe plac chiar si lui Nea Marin. Frumoasa blonda nu a putut insa sa nu nasca si niste controverse.

Apropierea dintre ea si Augustin Viziru pe tot parcursul emisiunii a starnit curiozitatea colegilor, care erau mereu cu ochii pe ei. Cei doi au petrecut mai tot timpul impreuna, rezolvau impreuna orice sarcina, iar lucrurile nu s-au oprit aici. Daca se naste sau nu o noua idila, telespectatorii vor afla pe 22 august de la ora 20:30, la ProTV.
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni