• PRO TV
  • Bogdan Vladau si Ana Maria au parasit competitia visurilor!

Bogdan Vladau si Ana Maria au parasit competitia visurilor!

Bogdan Vladau si Ana Maria au parasit competitia visurilor!

Emotii si larimi din belsug la cea de-a patra editie a show-ului "Dansez pentru tine", la finalul careia Bogdan Vladau si Ana Maria Iordan au parasit ringul visurilor si, in premiera, au fost condamnate la duel trei perechi: Nicola si Stefan Giurgea, Octavian Strunila si Ella Dumitru, Razvan Fodor si Lena Radulescu.

In editia a patra a competitiei visurilor, nu a mai ploauat cu note de zece ca in celelalte editii ale sezonului, iar la final, Adela Popescu si Alexandru Lica au fost surclasati de perechea Paula Seling - Tudor Moldoveanu, care s-au clasat pe primul loc.

Ana Maria Iordan si Bogdan Vladau au parasit competitia visurilor, iar pentru editia a cincea au fost condamnate la duel trei perechi: Octavian Strunila si Ela, Nicola si Stefan Giurgea, Razvan Fodor si Lena Radulescu. Primele doua echipe au obtinut acelasi punctaj 89,5, iar cea de-a treia echipa - 88 de puncte.

Saptamana viitoare, vineri, 12 noiembrie, va fi eliminata o singura echipa dintre cele trei condamnate la duel, dupa ce se va vedea cum a votat publicul.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni