Tara o arde pe COMEDIE! “Las Fierbinti” incepe la ProTV joi, 1 martie

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Tara o arde pe COMEDIE!</span> “Las Fierbinti” incepe la ProTV joi, 1 martie

Cu un scenariu aparte, cu umor de calitate, un subiect specific romanesc si personaje care vor face comedie pura, serialul “Las Fierbinti” debuteaza la ProTV pe 1 martie de la 20.30.

Regizat de Dragos Buliga si Constantin Popescu, dupa un scenariu de Mimi Branescu, serialul “Las Fierbinti” spune povesti rurale extrem de amuzante, dar autentice.

Actiunea se petrece in satul Fierbinti, acolo unde existenta locuitorilor se desfasoara lent, intr-un paradis rural care s-a adaptat, in stil pur romanesc, la vremurile moderne. Personajele serialului sunt de-a dreptul remarcabile, cu povesti si dialoguri spumoase, de-a dreptul niste Morometi ai secolului al XXI-lea, care inlocuiesc Poiana lui Iocan cu crasma lui Bobita.

Vice-primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) vrea sa ii ia locul actualului primar si se bazeaza pe sprijinul carciumarului Bobita (Mihai Bobonete) si al prietenului acestuia Giani (Costi Dita), smecherasul tipic de provincie. Robi (Leonid Doni) este seful de post, Dorel (Mihai Rait Dragomir) este fratele lui Bobita, Doru (Iulian Postelnicu) este invatatorul satului, prieten din copilarie cu Bobita si Giani, iar Celentano (Adrian Vancica), Firicel al lu’ Cimpoaie (Toma Cuzin), Ardiles (Mihai Margineanu) si Moş Peleuş (Horatiu Malaele), betivii satului, sunt aparitii colorate si pline de umor.

Mihai Margineanu semneaza coloana sonora a serialului


Coloana sonora a serialului ”Las Fierbinti” este si ea una originala si poarta semnatura lui Mihai Margineanu, care recunoaste ca multe dintre melodii au fost compuse chiar pe platoul de filmare. ”Scenariul este scris extraordinar, nu trebuie decat sa-ti lasi mintea deschisa si versurile apar la doar cateva momente de replica actorului. Iar actori ca Horatiu Malaele, Gigi Ifrim sau Mihai Bobonete te scot din cea mai sumbra stare pe care ai putea s-o ai la un moment dat. Comedia e grea! Momentele muzicale s-au produs, compus si cantat pe platoul de filmare. Apoi,  au fost cosmetizate la studio, in limitele stranse pe care ti le lasa un cantat live cu o chitara”, spune Margineanu. 



La randul lui, Costi Dita, interpretul lui Giani, marturiseste ca se bucura ca a avut libertate in conturarea personajului. ”Ideea proiectului ”Las Fierbinti” a pornit in urma cu cativa ani si ma bucur ca am avut o oarecare libertate in a da viata personajelor noastre. Fiecare actor s-a dus in directia pe care a simtit-o. Giani e un tip ignorant in sensul misto insa, nu respecta conventiile, el functioneaza oriunde in acelasi fel, fie ca e la Casa Alba sau in satul lui. Nu are stabilite clar niste valori, crede ca se descurca tot timpul. Giani gafeaza, improvizeaza, dar e pozitiv, incearca sa ”combine”, e smecheras pentru ca in orice situatie incearca sa speculze si sa iasa el in avantaj cu ceva. E tipul care se descurca”, spune Dita despre personajul sau.

In plus, serialul ”Las Fierbinti” are o serie de actori invitati, printre care Horatiu Malaele si Pavel Bartos, care vor da savoare intamplarilor.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni