• PRO TV
  • Pavel Stratan si partenera lui parasesc show-ul "Dansez pentru tine". Cine sunt noii duelisti

Pavel Stratan si partenera lui parasesc show-ul "Dansez pentru tine". Cine sunt noii duelisti

Pavel Stratan si partenera lui parasesc show-ul "Dansez pentru tine". <span style="color:#f00;">Cine sunt noii duelisti</span>

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

A fost o seara emotionanta pentru Bianca Dragusanu si Pavel Stratan, deoarece echipele din care fac parte au fost condamnate la duel.

"Toti trei suntem foarte muncitori si meritam sa ramanem in concurs. Carol este cel mai bun dansator pe care l-am cunoscut, mama lui merita tot sprijinul, iar Dani este rabdator si foarte talentat. A reusit sa ma transforme intr-un om care poate duce o coregrafie la bun sfarsit", a declarat Bianca, inainte de concurs.

Pavel Stratan, grav accidentat, nu a dansat alaturi de partenera lui, Andreea Preda. Lui i-a sarit in ajutor chiar Marian Dragulescu, cel care a promis ca va face tot posibilul ca Andreea sa mearga mai departe. "Noi, echipele de la “Dansez pentru tine” ne-am imprietenit. Ma simt foarte onorat ca Pavel m-a ales pe mine, ii doresc insanatosire grabnica si vreau sa stiti ca voi trata aceasta misiune cu seriozitate maxima, asa cum am facut si in cazul Adrianei", spunea Marian Dragulescu.

El si partenera lui au ales un dans din editia a XII-a, pe cel al Corneliei Condeescu, alaturi de Alex Piscunov, din band-ul "Happy Hour". 

Show-ul "Dansez pentru tine" este acum integral pe Voyo.ro.



Echipa a primit urmatoarele note: Edi Stancu 8.5, Mihai Petre 8.5, Emilia Popescu 9.5, Wilmark 8.5 , Beatrice Rancea 10 si Nea Marin 9.5. Din pacate, campionul nostru nu a reusit sa o scape de eliminare pe Andreea, iar echipa pe care aceasta o forma alaturi de Pavel Stratan a fost a doua care a parasit concursul, in cel de-al XIII-lea sezon.

Echipa Biancai Dragusanu a obtinut cel mai mic punctaj si a intrat din nou la duel, de aceasta data alaturi de echipa Nicoletei Luciu.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni