• Emisiuni
  • MasterChef
  • Panica la bord: Niciodata "cutia surprizelor" n-a fost asa de bogata. Ce au facut concurentii din bucataria MasterChef este O RUSINE

Panica la bord: Niciodata "cutia surprizelor" n-a fost asa de bogata. Ce au facut concurentii din bucataria MasterChef este O RUSINE

<span style="color:#f00;">Panica la bord: </span>Niciodata "cutia surprizelor" n-a fost asa de bogata. Ce au facut<span style="color:#f00;"> concurentii din bucataria MasterChef este O RUSINE</span>

Show-ul este integral pe Voyo.ro.

Scortisoara, lapte, piscoturi, glucoza lichida, martipan, bomboane de decor, amidon, cajun, ciocolata alba si ciocolata neagra, faina alba si faina neagra, praf de copt, zahar vanilat, esenta de rom si de vanilie, lamai, portocale, oua, fructe uscate, cacao, mascarpone, coniac, lichior, mix de fructe de padure proaspete, menta, zahar alb si zahar brun, zahar pudra, miere, margarina, foietaj de aluat si foi de placinta, fulgi de migdale, smantana lichida, cafea instant, batoane de vanilie si drojdie. Asta au primit concurentii in cutia surprizelor, la Masterchef.

“Panica totala”, a spus Simona dupa ce a vazut ingredientele. “Ideile veneau una dupa alta si ma gandeam: oau, ce greu e”, a adaugat ea.

Doar 60 de minute au avut la dispozitie pentru a “lega” toate ingredientele enumerate mai sus, intr-un preparat dulce si delicios.

“Asta e proba de domnisoare. Este momentul in care eu incep sa plang”, crede Bogdan Lupoiu. “Dezastru lichid. O dezamagire totala”, i-au catalogat chefii preparatul.

“Ce ati facut voi din bucataria MasterChef, pentru mine este o rusine. Pe mine ma dezgusta, sincer”, a spus Chef Florin la finalul probei.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni