• PRO TV
  • Pedepse extreme si confesiuni sincere la Ferma Vedetelor

Pedepse extreme si confesiuni sincere la Ferma Vedetelor

Pedepse extreme si confesiuni sincere la Ferma Vedetelor

A mai ramas o saptamana pana la marea finala live, de pe 30 mai. Ironiile sunt acide, insa simtul umorului compenseaza si creeaza o atmosfera relaxata. Chiar daca au trecut prin multe schimbari, atat fizice cat si psihice, in cele trei luni petrecute la Ferma Vedetelor, concurentii au demonstrat de fiecare data ca sunt o echipa unita. 

Ferma Vedetelor a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarita in intervalul de difuzare, intre 20:30 - 21:28, de peste 1.4 milioane de romani la nivel national. In minutul de aur, de la 21:26, peste 2 milioane de persoane priveau peripetiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, PRO TV a fost lider de audienta cu 9.5 puncte de rating si a inregistrat o cota de piata record de la inceputul sezonului - 29.3% share, in timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obtinut 3.9 puncte de rating si 12.0 % share.

Nea Rata le-a inapoiat tacamurile luate de Iulia si a stat de vorba cu ei. El i-a intrebat ce impresie le-a lasat: „Noi te iubim, nea Rata!”, „Bucurie mare ca te-am cunoscut”, „Mie nu imi place de tine, din trei luni ai stat doar patru zile cu noi aici in ferma si in alea patru zile ai facut cat trebuia sa facem noi in doua saptamani!”, „Esti cel mai simpatic exploatator!”, „Una peste alta esti un om bun, un suflet bun!”, „Imi place de tine, esti un barbat adevarat!” – acestea au fost doar cateva dintre gandurile fermierilor pentru nea Rata. 

Dupa ce fiecare si-a spus parerea, a venit si randul lui pentru a le spune ce impresii i-au lasat: „Cristina e o fata muncitoare, e OK, o strica gura cateodata!”, „George, nu ma asteptam sa te integrezi asa de repede cu baietii astia!”, „Ionut nu mi-a placut deloc ca toata ziua bate cuie!”, „Greieras, nu ma asteptam sa rezisti!”, „Augustin, chiar sunt mandru de tine ca ai ajuns pana in perioada asta!”, „Vica stie, stie si cum sa mulga vaca!”. 

Jocul zilei i-a provocat pe fermieri sa isi predea stafeta pentru diverse provocari: sa sara ca broasca, sa mearga in pasi de dans la sapa, sa taie o craca, sa raneasca la porci sau sa dea o tura de ferma cu simpaticul berbec Alecu. La fiecare linie de finish ii asteptau ingrediente pentru mancare, iar surpriza finala a fost iubitul Cristinei, care ii astepta pe pluta, in mijlocul lacului: „Ce faci honey? Ce dragut esti!”, i-a spus ea printre sarutari. 

Cei doi au petrecut cateva clipe de intimitate, apoi au intrat in bucatarie, unde iubitul Cristinei a inceput sa umple masa de cadouri de contrabanda, ascunse in haina: mezeluri, cafea, ciocolata si altele.

Iulia Vantur i-a prins la masa impartind prada. Ea le-a spus: „E asa de frumos afara, haideti toti afara!”. Fermierii si-au dat seama ca li se pregateste o pedeapsa si au incercat sa ia cat mai multe lucruri din bucatarie. Iulia s-a suparat foarte tare pentru nerespectarea regulilor: „Traian a venit aici si a venit plin cu de toate!”. Drept pedeapsa, ea l-a invitat pe Traian sa paraseasca ferma, bucataria a fost inchisa, iar Cristina a pierdut sansa de a alege probele pentru duel. 

Pusi pe sotii, ca intotdeauna, concurentii au gasit metode de eschivare de la pedeapsa: ei au pescuit pe geamul bucatariei cosul surpriza, branza, tacamurile, oua si ulei. 

Duelul duelurilor va avea loc in editia de sambata intre doua femei puternice, cele mai bune prietene: Vica si Cristina. Cu ce probe se vor confrunta, cum se vor descurca ele in ring, dar si cine va fi cea care paraseste competitia, inainte de mare finala live, de pe 30 mai, ramane de vazut, numai la PRO TV, sambata, de la 22:30.

Toate editiile Ferma Vedetelor pot fi urmarite si pe voyo.ro. 

Ferma Vedetelor - Nicaieri nu-i ca la tara!


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni