(P) Portofelul din piele, un accesoriu de mare preț pentru bărbați

(P) Portofelul din piele, un accesoriu de mare preț pentru bărbați
Autor: Mihai Burlacu
Data publicarii: 03 Februarie 2020
Data actualizare: 03 Februarie 2020
Portofelul este unul dintre accesoriile de mare preț atât pentru bărbați cât și pentru femei. Practic, indiferent de statutul social pe care îl au, de funcția pe care o dețin sau chiar de situația financiară, portofelul rămâne un accesoriu foarte important mai ales pentru bărbați, cei care poartă de regulă foarte puține accesorii.

Dată fiind importanța pe care portofelul o are, alegerea sa trebuie făcută cu mare atenție și grijă pentru detalii. Iar asta deoarece oferta de portofele pentru bărbați este atât de bogată încât putem afirma că fiecare model spune câte ceva despre proprietarul său. Pe www.portofelultau.ro vei găsi, de exemplu, o ofertă foarte diversificată de portofele atât pentru bărbați cât și pentru femei.

Portofelul are, înainte de toate, un foarte important rol practic, deoarece ne ajută să ne păstrăm lucrurile în mod organizat dar și în condiții de siguranță deplină. Carduri bancare, bani cash, documente  dar și alte lucruri își găsesc, de regulă, locul cel mai adesea în portofel!

Iar dacă îți propui și tu să îți alegi un portofel de care să fii cât mai mulțumit și cu care chiar să te mândrești, atunci trebuie să ai în vedere următoarele aspecte ori de câte ori îți achiziționezi un nou portofel:

Rolul practic este mai important decât aspectul

Moda poate fi un criteriu care să te inducă în eroare. Portofelele sunt incluse deseori în noile trenduri de modă, însă acesta nu ar trebui să reprezinte numaidecât un criteriu după care să te orientezi.

Brandul și designul nu ar trebui să reprezinte criterii mai importante decât calitatea și rolul practic al portofelului. Ai nevoie de un portofel care să nu te dezamăgească, mai ales că îl vei purta probabil în fiecare zi. 

Înainte de toate, va trebui să te orientezi strict către un portofel confecționat din piele naturală. Asta deoarece utilitatea este mai importantă decât orice alt aspect, iar de aceea ar trebui pusă mereu pe primul loc.

Atunci când vorbim despre utilitate ne gândim la un portofel care oferă o bună organizare, astfel încât să îți poți găsi lucrurile cu ușurință. 

Compartimentarea te ajută să fii mai organizat

Niciodată să nu cumperi un portofel înainte de a-i analiza interiorul. Iar asta deoarece compartimentarea reprezintă un alt aspect foarte important. Un portofel practic și util trebuie numaidecât să îți pună la dispoziție suficiente compartimente pentru a putea pune în el toate lucrurile pe care obișnuiești, de regulă, să le porți în portofel.

Vei avea nevoie deci de cel puțin două buzunare pentru bancnote, de compartimente pentru cardurile bancare precum și diferite compartimente cu sistem de închidere sigur, cu fermoar sau cu capsă, acolo unde îți vei putea ține monedele.

Iar dacă obișnuiești să porți majoritatea documentelor tale în portofel, atunci va mai trebui să te asiguri că există compartimente special concepute pentru acestea.

Mai mult decât atât, va mai trebui să te asiguri că toate aceste buzunare și compartimente au fost bine cusute, astfel încât să nu existe riscul desprinderii lor după o perioadă scurtă de timp.

Cusăturile trebuie, așadar, să fie cât mai bine realizate și mai puternice, pentru a evita astfel deteriorarea portofelului înainte de termen.

Dimensiuni

Iar în final va mai trebui să te gândești la dimensiunile portofelului și la stilul tău vestimentar de zi cu zi. Porți, în general, pantaloni cu buzunare generoase sau preferi ținutele slim? Dacă ești adeptul stilului clasic, un portofel de dimensiuni obișnuite reprezintă cea mai bună alegere, mai ales dacă obișnuiești să ții destul de multe lucruri în portofel.

În schimb, dacă preferi să porți doar cardurile bancare, câteva documente și cam atât, un portofel slim este cu siguranță o opțiune mult mai înțeleaptă. Nu îți va strica ținutele, ieșind în evidență în mod negativ, și totodată va arăta mult mai elegant.

Mai poți, desigur, ține cont și de aspectul portofelului achiziționat, însă acesta nu ar trebui să reprezinte un criteriu decisiv. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies