• PRO TV
  • Jador anulează nunta cu Oana Ciocan? Elena Merișoreanu a dat din casă: „Nu prea cred că se face”

Jador anulează nunta cu Oana Ciocan? Elena Merișoreanu a dat din casă: „Nu prea cred că se face”

Jador anulează nunta cu Oana Ciocan? Elena Merișoreanu a dat din casă: „Nu prea cred că se face”

Elena Merișoreanu este o apropiată a lui Jador, astfel, artista a vorbit despre nunta fostului concurent de la Survivor All Stars cu Oana Ciocan. Interpreta de muzică folclorică nu are prea mari speranțe cu privire la evenimentul care se anunță spectaculos.

Gallery

Elena Merișoreanu are o relație apropiată cu Jador și cu iubita lui, Oana Ciocan. Cât despre nunta celor doi, artista a mărturisit că nu crede că va avea loc prea curând.

Jador și Oana Ciocan anulează nunta?

Nunta lui Jador cu Oana Ciocan este așteptată de toată lumea. Cei doi nu au ales data, iar Elena Merișoreanu este de părere că marele eveniment nu va avea loc prea curând.

Aceasta a dezvăluit că abia așteaptă să îl vadă pe Jador însurat și că îl consideră pe cântăreț un familist convins. Totodată, cântăreața de muzică populară știe că familia lui Jador e foarte încântată de Oana Ciocan.

Citește și:

„Am mai vorbit cu Jador. Așa am auzit, că se însoară, că-l pune naș pe Moroșanu. I-am felicitat și pe el, și pe Moroșanu și mi-au mulțumit. Mi-a zis Jador: „Sper că nu faci pe nebuna să nu vii!”. Măi, să-l văd însurat, dar nu prea cred că face curând! Eu dacă merg, mă duc invitată la masă, dar dacă mă cheamă să cânt, cânt. O să fie destul soliști acolo, îți dai seama, alte genuri de muzică. Jador e un băiat cu atât de mare respect, știe să prețuiască fiecare lucru, îmi place că nu risipește banii, îi folosește la ce are nevoie, își ajută familia. Pentru mine, treaba asta mă face să mă gândesc mai des la el”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Fanatik.ro.

Elena Merișoreanu a vorbit foarte frumos despre Oana Ciocan.

„Și fata aia e o scumpă, vai, pufuleț îi zic. Vai, mi-e dragă! O văd atâta de… Parcă e un fulg care zboară, știi? Așa ușoară…E scumpă și se iubesc. Sunt tineri amândoi și să știi că eu cred că el e un familist convins, sunt convinsă. Părinții lui o plac pe ea și asta e mare lucru, că el ascultă de familie și nu-i nimica rău în toată treaba asta”, a mai afirmat interpreta de muzică populară.

Citește și: 

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni