• PRO TV
  • Moment stânjenitor pentru regele Charles al III-lea. Suveranul Regatului Unit a fost huiduit la ultima apariție publică: „Nu ești regele meu”

Moment stânjenitor pentru regele Charles al III-lea. Suveranul Regatului Unit a fost huiduit la ultima apariție publică: „Nu ești regele meu”

Moment stânjenitor pentru regele Charles al III-lea. Suveranul Regatului Unit a fost huiduit la ultima apariție publică: „Nu ești regele meu”

Regele Charles al III-lea a trecut printr-un moment stânjenitor, recent, la ultima sa apariție, atunci când a fost huiduit de mai multe persoane. Mai mulți britanici au protestat, fiind nemulțumiți de monarhie.

Gallery

Regele Charles al III-lea și soția lui, Camilla, au fost prezenți la un eveniment important pentru Marea Britanie, fiind vorba de parada Trooping the Colour. Deși s-au bucurat de simpatia mai multor britanici, câțiva au decis să își exprime nemulțumirile, huiduindu-l pe regele Marii Britanii.

Regele Charles al III-lea, huiduit în timpul paradei Trooping the Colour

Parada Trooping the Colour are o semnificație importantă pentru englezi, deoarece, atunci, se celebrează ziua oficială a suveranului britanic. Fiul reginei Elisabeta a II-a nu se bucură de aceeași popularitate de care s-a bucurat ea, iar acest lucru încă se vede la aproximativ doi ani de când a preluat puterea, după moartea acesteia.

Citește și:

Din cauza tratamentului de cancer pe care îl urmează, Charles al III-lea nu a mai participat la paradă, ci doar a asistat, însă nu toată lumea a fost încântată de prezența lui. Cu toate acestea, încă de la începutul paradei Trooping the Colour, regele Charles al III-lea a fost huiduit, din public auzindu-se: „Nu ești regele meu”.

Kate Middleton a avut prima apariție publică din ultima jumătate de an

Parada Trooping the Colour a venit cu o mare surpriză pentru englezi, deoarece Kate Middleton a fost și ea prezentă, bifând prima apariție publică din ultimele șase luni. De când a anunțat că suferă de cancer, aceasta a luat o pauză de la îndatoririle publice, pentru a se putea focusa asupra tratamentului pe care trebuie să îl urmeze.

Citește și:

​Cu toate că și-a făcut apariția public, conform surselor regale, aceasta nu va reveni la îndatoririle pe care le are, deoarece starea de sănătate încă nu îi permite acest lucru. Cu toate acestea, viitoarea regină a Marii Britanii ar putea găzdui diverse întâlniri de lucru, dar totul în funcție de sfaturile medicale pe care le va primi.

 

Sursa foto: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni