• PRO TV
  • Paula Seling si Ovi, in finala Eurovision! Vezi prestatia celor doi

Paula Seling si Ovi, in finala Eurovision! Vezi prestatia celor doi

Paula Seling si Ovi, in finala Eurovision! Vezi prestatia celor doi

Romaniei la Eurovision, s-au calificat in finala concursului care va avea loc sambata, dupa ce au trecut joi de semifinala care s-a desfasurat la Telenor Arena din Oslo, in Norvegia.

Pe langa reprezentantii Romaniei, concurentii din Georgia, Ucraina, Turcia, Israel, Irlanda, Cipru, Azerbaidjan, Armenia si Danemarca au fost selectati, in urma semifinalei de joi, sa participe la finala Eurovision, care va avea loc sambata seara, la Oslo.

Romania, reprezentata la Oslo de  Paula Seling si Ovi, cu piesa "Playing With Fire", a intrat, joi, in concurs pe pozitia a zecea.  In decizia finala au contat in proportie de 50% votul telespectatorilor si 50% votul unui juriu de specialitate.

Reprezentantii din Bosnia si Hertegovina, Republica Moldova, Rusia, Grecia, Portugalia, Belarus, Serbia, Belgia, Albania si Islanda au fost selectati, in urma primei semifinale, care a avut loc marti, sa participe la finala Eurovision.

In finala vor participa, pe langa artistii alesi in urma semifinalelor, reprezentantii din Franta, Germania, Norvegia, Spania si Marea Britanie, calificati automat. Conform regulamentului, cate zece tari din cele doua semifinale acced, pe baza televotingului si a notelor acordate de juriu, in faza finala a competitiei.

Anul trecut, Romania a fost reprezentata in competitie de Elena Gheorghe, care a participat cu piesa "The Balkan Girls", ce s-a clasat pe locul al 19-lea in concurs. Eurovision Song Contest se transmite fara intrerupere incepand din 1956.

Click AICI pentru a vedea prestatia celor doi!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni