• PRO TV
  • ZIUA FARA PANTALONI: Cum au sarbatorit mii de persoane din intreaga lume evenimentul! VIDEO

ZIUA FARA PANTALONI: Cum au sarbatorit mii de persoane din intreaga lume evenimentul! VIDEO

<span style="color:#f00;">ZIUA FARA PANTALONI</span>: Cum au sarbatorit mii de persoane din intreaga lume evenimentul! VIDEO

Mii de oameni din intreaga lume se aduna in singura zi in care pot calatori cu metroul fara sa poarte pantaloni.

Inceputa in anul 2001 la New York, cu doar sapte participanti, "Ziua fara pantaloni" a luat amploare si acum se sarbatoreste in nu mai putin de 60 de orase, printre care Washington, Madrid, Toronto si Mexico City, informeaza Daily Mail.

Cei care iau parte la eveniment calatoresc fara pantaloni in metrou, stârnind reactii diverse din partea celor care nu participa la respectiva "sarbatoare" sau nu au luat cunostinta de ea.

Organizatia Improv Everywhere, care se ocupa de eveniment de la aparitia sa, i-a invitat pe cei interesati sa participe pe Facebook, nu mai putin de 16.000 de oameni din intreaga lume inregistrându-se. In Toronto, participantii au purtat si dress-uri colorate pe lânga lenjerie, ei sarbatorind pentru al cincilea an "Ziua fara pantaloni".

Ideea evenimentului este sa-i surprinda pe calatorii obisnuiti si sa stârneasca amuzamentul acestora, insa obiectivul nu este atins de fiecare data.

"Consider persoanele fara pantaloni, fara tricouri, semi-dezbracati. Nu imi place acest lucru", a declarat Alicia Lopez, un pasager din Mexico City, oras care a strâns 700 de participanti. "Nu stiu cererile lor, nu stiu ce cauta fiindca protesteaza, dar cred ca sunt alte mijloace pentru a face asta", a continuat ea.

"Scopul este sa te distrezi si sa-i distrezi pe cei din jur. Flashmob-urile isi propun sa arate cum ne putem intelege fara sa ne cunoastem si cum putem lucra impreuna fara sa ne fi vazut vreodata. Cel mai important lucru sunt victimele - reactia persoanelor care nu sunt implicate", a sustinut organizatorul Dan Becherano.

Mediafax

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni