• PRO TV
  • Corespondentii de la Romania, te iubesc! se pregatesc de vacanta

Corespondentii de la Romania, te iubesc! se pregatesc de vacanta

Corespondentii de la Romania, te iubesc! se pregatesc de vacanta

Un sezon intreg au strabatut tara in lung si-n lat pentru a le face telespectatorilor ProTv dezvaluiri uluitoare prin intermediul anchetelor difuzate in cadrul emisiunii Romania, te iubesc!, iar acum se pregatesc de o binemeritata vacanta. Fie ca aleg destinatii din tara sau de peste hotare, corespondentii Stirilor ProTv vor sa profite din plin de putinul timp liber pentru a-si incarca bateriile si pentru a se relaxa dupa un an de munca.

Paula Herlo vrea ca in aceasta vara sa revada Italia. Locurile sunt aceleasi, Paula este insa alta: este prima vacanta in care merge de cand a aflat ca va deveni mamica. „Italia este pe primul loc in topul destinatiilor de vacanta”, marturiseste laureata premiului Emmy. „Anul acesta merg impreuna cu familia fratelui meu. Vom strabate cat mai mult din Riviera Italiana. E tara in care ma intorc de fiecare data cu foarte multa placere: imi place marea lor, imi place mancarea, imi plac oamenii. Imi place totul”, povesteste Paula, foarte incantata. 

Alex Dima are, asa cum recunoaste chiar el, „o lista lunga de planuri, o imbinare de util cu placut si sper din suflet ca la toamna, cand trag linie, sa fie cat mai multe bifate”. Corespondentul asteapta cu nerabdare concertul Coldplay de la Praga, iar „incalzirea” pentru el si-o face la Red Hot Chili Peppers. „Musai trebuie sa ajung si la mare, undeva mai retras, probabil Corbu sau Gura Portitei”, a dezvaluit el. Insa Alex se va relaxa nu doar vizitand, ci si muncind: „Am in plan si distrugerea unei case vechi la tara si recladirea alteia noi. Sper sa nu raman doar la prima faza”, a marturisit Alex, amuzat. 

Anca Nastasi planuieste sa-si indrepte pasii spre Muntenegru si Croatia. „Incercam sa vedem cat mai mult din lumea asta larga”, spune Anca, cea care isi aminteste cu mare drag de o vacanta de doua saptamani in care a vizitat Serbia, Slovenia, Italia, Corsica si Coasta de Azur. „A fost obositor, am stat si la hotel, si in camping, am dormit si pe vapor, am vizitat locuri istorice, mondene si ne-am rasfatat pe plajele salbatice din Corsica. Sa tot obosesti asa!”, dezvaluie Anca. 

Cosmin Savu are o traditie de la care nu se abate niciodata. „Ritualic, fiecare vacanta de vara incepe cu o trecere prin Ardeal, pe la parinti”, dezvaluie el. „Daca vremea e buna, continua cateva zile la o cabana de pe Valea Avrigului, punct de plecare pentru o tura prin Muntii Fagaras. In zilele care mai raman, dam o tura pe litoral sau printr-o tara atinsa de criza – Spania sau Portugalia”, marturiseste Cosmin. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni