• PRO TV
  • "Spitalul de dementa", o nebunie de comedie pe placul romanilor

"Spitalul de dementa", o nebunie de comedie pe placul romanilor

"Spitalul de dementa", o nebunie de comedie pe placul romanilor

Cele mai trasnite intamplari au loc in “Spitalul de dementa”, iar telespectatorii ProTV isi iau in fiecare joi doza de umor garantat.

Serialul realizat dupa un scenariu scris de Toni Grecu si Adrian Onciu a fost din nou lider de audienta, astfel ca in minutul de maxima audienta, 22.19, ProTV a obtinut pe publicul sau tinta un varf de 10,3 puncte de rating si 25,2 % cota de piata, adica aproape triplu fata de Antena 1 cu 4,2 puncte de rating si 10,2 % cota de piata.

Episodul de joi seara, inspirat dintr-un caz real, a avut in centru pe o maicuta insarcinata, care soseste in spital pe motiv ca este “balonata”. In acelasi timp, subiectul atrage atentia presei, care da buzna in spitalul condus de Luminita (Jojo) si Codrut (Cristi Martin).

Telespectatorii ProTV au fost si ei cu ochii pe “Spitalul de dementa”, care a fost lider pe intreg intervalul de difuzare si pe toate categoriile de public. Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, ProTV a condus cu o medie de 7,8 puncte de rating si 18,4 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 s-a clasat a doua cu 6,1 puncte de rating si 14,4 % cota de piata.

“Spitalul de dementa” a condus si pe publicul din mediul urban cu o audienta medie de 6,9 puncte de rating si 14,6 % cota de piata, in vreme ce Antena 1 obtinea 5,4 puncte de rating si 11,4 % cota de piata.     
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni