• PRO TV
  • Andres Iniesta va fi tata pentru prima oara in 2011!

Andres Iniesta va fi tata pentru prima oara in 2011!

Andres Iniesta va fi tata pentru prima oara in 2011!

Fara indoiala, 2010 este un an special pentru super-starul Barcelonei - Andres Iniesta. In iulie, a inscris golul victoriei care a propulsat echipa lui Vicente del Bosque pe primul loc la Campionatul mondial de fotbal, iar acum a anuntat ca el si logodnica lui, Anna Ortiz, vor deveni parinti in 2011.

Fotbalistul de la Barça a confirmat ca logodnica lui este insarcinata, dupa ce a aparut stirea in “Diari de Girona”. “Buna tuturor, tocmai s-a anuntat ca voi deveni tata. Vreau doar sa confirm si sa va spun ca este un moment plin de fericire pentru noi toti”.

Felul in care a fost relatata stirea de ziarul local, care a reprodus niste comentarii de-ale bunicului lui Iniesta, nu a fost pe placul fotbalistului, care a tinut sa-si exprime nemultumirea.

Sunt mahnit din cauza manierei atat de urata in care s-a facut acest anunt. Este o problema foarte personala si felul in care a fost obtinuta informatia m-a deceptionat mult. Sper sa intelegeti cu totii ca eu si perechea mea nu vrem sa vorbim in public despre aceasta tema, atat de minunata pentru noi. Multumesc mult si o imbratisare”, a precizat  Andres Iniesta pe Facebook.

Tu esti de acord cu atitudinea lui Andres Iniesta?

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni