• PRO TV
  • Filme de weekend: "Lumea nu e de ajuns", astazi, de la 20:30, la ProTV

Filme de weekend: "Lumea nu e de ajuns", astazi, de la 20:30, la ProTV

Filme de weekend: "Lumea nu e de ajuns", astazi, de la 20:30, la ProTV

Cele mai bune filme sunt in weekend la ProTV!

"Need for speed", vineri, de la 20:30, la ProTV

Regia: Scott Waugh

Cu: Imogen Poots, Dominic Cooper, Aaron Paul

Gen film: AcTiune

Tobey Marshall (Aaron Paul), un mecanic dependent de masini si curse ilegale, face tot posibilul sa tina deschisa afacerea familiei. Astfel, se parteneriaza cu Dino Brewster (Dominic Cooper), un fost pilot NASCAR, pe cat de bogat pe atat de arogant. 

In urma unei curse care il putea salva de la faliment, Tobey este trimis la inchisoare dupa ce partenerul sau il tradeaza. Odata eliberat, el este hotarat sa se razbune, iar singura modalitate de a reusi este aceea de a-l invinge pe Dino intr-o cursa underground cu miza imensa.

"Numere fatale", sambata, de la 20:30, la ProTV

Regia: Alex Proyas

Cu: Nicolas Cage

Gen film: Actiune

Un captivant action-thriller de proportii globale, filmul NUMERE FATALE aduce omenirea fata in fata cu cele mai terifiante previziuni despre viitorul planetei. Acum, John Koestler (Nicolas Cage) este cel care trebuie sa lupte impotriva numerelor fatale.

In 1958, o clasa de elevi stocheaza intr-o capsula a timpului desenele realizate in timpul unei ore de curs. Unul singur era deosebit. Cel realizat de o fetita si care parea a fi o insiruire de cifre fara sens. Cincizeci de ani mai tarziu, capsula este scoasa la lumina, iar ce se afla inauntrul ei va schimba total viata profesorului John Koestler, a fiului sau Caleb si totodata lumea pe care o stim.

John reuseste sa elucideze misterul numerelor, in urma unei descoperiri devastatoare: acestea contineau coordonatele fiecarui dezastru major din trecut si viitor, locatiile si numarul de victime. In cursul evenimentelor, toate indiciile par sa conduca intr-o singura directie: fiul lui John a fost ales sa gaseasca mesajul prevestitor.

"Lumea nu e de ajuns", duminica, de la 20:30, la ProTV

Regia: Michael Apted

Cu: Pierce Brosnan

Gen film: Actiune

De data aceasta, Bond (Pierce Brosnan) trebuie sa previna o explozie nucleara intr-una din cele mai mari conducte de petrol a lumii si sa o protejeze pe Elektra King (Sophie Marceau), mostenitoarea afacerilor cu petrol ale unui miliardar ucis. Tinta lui este Renard (Robert Carlyle), un terorist implicat candva in rapirea frumoasei Electra. Renard are un handicap neobisnuit: un glont infipt in creier il impiedica sa simta durerea, dar nu si gelozia cand Bond si Electra devin mult prea intimi, astfel incat triunghiul Bond-Elektra-Renard are potential explozibil mai mare decat conducta din Marea Caspica.

Din echipa lui Bond face parte dr. Christmas Jones (Denise Richards), o experta in arme nucleare cu un sex appeal greu de ignorat, iar Robbie Coltrane isi reia rolul agentului dublu Valentin Zukovsky, de data asta aliatul lui Bond.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni