• PRO TV
  • PRO TV spune Fii TU Romania!

PRO TV spune Fii TU Romania!

PRO TV spune Fii TU Romania!

Pe 1 decembrie, PRO TV sarbatoreste 20 de ani de cand impartaseste visul, de cand isi lasa amprenta, alaturi de intreaga Romanie, pe ceea ce inseamna astazi si, mai ales, maine.

TU ne-ai dat mana si ai calatorit timp de 20 de ani alaturi de PRO TV. Acesta este momentul in care sarbatorim urmatorii 20 de ani pe care ii vom petrece impreuna. Fii TU Romania!, ca sa traim mai bine, sa avem cu adevarat un viitor, sa construim impreuna ceva durabil, sa ne redefinim valorile si sa ne redescoperim identitatea. Prin tine, vom reinvata ce inseamna sa fii roman. Fii TU Romania!

Marti, pe 1 decembrie, la zi de sarbatoare, Stirile PRO TV vor prezenta exemple de oameni frumosi, dezinteresati, altruisti, care nu cred ca “merge si asa” este o sintagma definitorie pentru poporul nostru. Stirile PRO TV le vor spune romanilor aceste povesti incredibile si emotionante in editiile speciale de 1 decembrie: 07:00 – 13:00 si 19:00 – 20:30. 

Tragedia de la Colectiv a marcat intregul sfarsit de an, dar a reusit sa mobilizeze intreaga comunitate. Zeci de suflete ne-au parasit, iar intreaga Romanie a suferit si a considerat ca este momentul sa spuna ce are pe suflet, a iesit in strada si si-a strigat tristetea si frustrarea. Odata cu tragedia de la Colectiv, am deschis cu totii ochii si am remarcat eroii de langa noi: oameni simpli, artisti, medici, pompieri si multi altii. Stirile PRO TV ii vor prezenta pe acesti eroi.

Povestea unor tineri medici, admirati de specialistii straini, care refuza sa plece in strainatate si muncesc din greu intr-o zona a spitalului in care nu ne dorim sa ajungem vreodata: resuscitare, urgente majore si ATI. Ei au fost printre salvatorii victimelor tragediei din Colectiv, de pe 30 noiembrie. Adi Despot va vorbi si el despre experienta si mobilizarea pe care le-a vazut in urma incidentului #colectiv, care a marcat intreaga Romanie. Povestile si impresiile acestor eroi, dar si relatarile de la proteste vor fi expuse pe larg la Stirile PRO TV.

Un arhitect crescut si educat in vest care a ales sa se intoarca in Romania si sa lucreze aici, copii orfani care sunt ingrijiti cu dragoste de catre un ierarh, o maicuta si un psiholog, un profesor care antreneaza lotul international de olimpici ai Romaniei, o campioana nationala la box si povestea BUG Mafia sunt doar cateva dintre materialele care le vor arata romanilor ca fiecare dintre noi ESTE Romania si ca puterea sta in mainile noastre.

Simbolul campaniei Fii TU Romania! este mana, cu toate valentele ei. Mana care ajuta, care ridica, mangaie, dar si AMPRENTA pe care o lasa in timp si istorie. Daca fiecare dintre noi da o mana de ajutor cuiva, crede in visurile lui, alege sa treaca la fapte si sa fie cel mai bun acolo unde e, totul poate merge mai bine pentru Romania!

Fii TU Romania!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni