• PRO TV
  • Arata fabulos chiar si atunci cand nu face nici cel mai mic efort. J Lo, aparitie wow pe aeroport, alaturi de cei doi copii

Arata fabulos chiar si atunci cand nu face nici cel mai mic efort. J Lo, aparitie wow pe aeroport, alaturi de cei doi copii

Arata fabulos chiar si atunci cand nu face nici cel mai mic efort. J Lo, aparitie wow pe aeroport, alaturi de cei doi copii

Jennifer Lopez este o adevarata diva... in orice situatie :) Chiar si atunci cand calatoreste cu avionul si trebuie sa aiba grija de cei doi copii ai ei. Cantareata a demonstrat ca poate arata fabulos si fara sa faca prea mare efort: totul sta in atitudine si in accesoriile potrivite!

Diva latino a fost fotografiata de paparazzi pe aeroportul din Los Angeles, in ipostaza de mama grijulie. J Lo i-a ignorat cat a putut de mult pe cei care o fotografiau, fiind preocupata de siguranta micutei Emme si a lui Max.

Imbracata intr-un outfit negru, cu un palton bej pe deasupra, incaltata in tenisi albi si accesorizata cu o pereche de ochelari de soare si o geanta supradimensionata, Jennifer Lopez a aratat ca intotdeauna - impecabil!

CITESTE SI: 10 rochii in care Jennifer Lopez a facut istorie. Ce tinuta a ei a revolutionat Internetul

Jennifer Lopez a dezvaluit ca cei doi gemeni ai sai sunt crescuti ca niste copii absolut obisnuiti, fara sa se bucure de prea mult lux.

“Ei traiesc atat de diferit fata de cum am facut-o eu. Am crescut in Bronx (n.r: un cartier sarac si rau-famat din New York). Am impartit un pat cu sora mea pana la 16 ani. Max si Emme au deja camerele lor, iar noi locuim intr-o casa imensa. Cand mergem in vizita la bunica mereu ma intreaba de ce locuinta e mult mai mica. Ei observa ca in cazul altor oameni, situatia nu e la fel, iar treaba mea e sa le explic si sa ii invat ca lumea in care traim nu e toata asa. Ii invat ca noi suntem acum intr-o pozitie din care ii putem ajuta pe altii“, a spus Jennifer.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni