• PRO TV
  • Au criticat-o pentru faptul ca a acceptat un inel de logodna foarte mic, iar raspunsul ei a devenit viral. Ce le-a spus 

Au criticat-o pentru faptul ca a acceptat un inel de logodna foarte mic, iar raspunsul ei a devenit viral. Ce le-a spus 

Au criticat-o pentru faptul ca a acceptat un inel de logodna foarte mic, iar raspunsul ei a devenit viral. Ce le-a spus 

Cand vine vorba despre inelele de logodna, cu cat piatra pretioasa este mai mare, cu atat este mai bine sau cel putin asa considera lumea. 

Cand Rachel Pedersen si Poul Pedersen s-au casatorit in 2013, atentia ei s-a indreptat mai mult spre povestea lor de dragoste decat spre inelul pe care i l-a daruit barbatul. La acea vreme, Rachel era o mama singura si dupa casatoria cu Poul, au avut impreuna o fiica, pe Delilah.

Gurile rele o criticau pentru inelul pe care il primise si tocmai de aceea a dorit sa isi faca punctul de vedere public, pe Facebook, aducand o critica asupra societatii care este obsedata de idee de “mai mare, mai bun, mai stralucitor” si sustinand ca o casnicie fericita nu se bazeaza pe cat de stralucitor este inelul de logodna. 

O surpiza pentru ea a fost impactul pe care postarea a avut-o, fiind distribuita de mai mult de 49.000 de persoane, apreciata de mai bine de 196.000 si a facut ca si alte femei sa vorbeasca despre lucrul acesta. Cu siguranta, Rachel nu se se astepta sa vada mii de femei care sa posteze imagini cu propriile inele de logodna. 

Iata mesajul postat de Rachel:

"Da, stiu ca inelul meu de logodna e mic. Prietenii si familia ma intreaba de multe ori cand il voi mai imbunatati. Nu un inel reprezinta succesul pe care il atingem. Am auzit oameni spunandu-mi ca “Ai putea sa porti un inel mai mare la evenimente importante si in felul acesta oamenii, nu se vor gandi ca nu ai succes”. De cand marimea unui inel devine un indicator al succesului?! Pentru mine, inelul reprezinta mult mai mult. Inelul meu simbolizeaza o poveste, o poveste de dragoste... Imi aminteste de sotul meu si de felul in care l-am intalnit intr-o seara la Perkin’s dinner. El curata geamurile si eu eram o mama singura", a scris femeia. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni