• PRO TV
  • O simpla poza i-a schimbat viata. Ce s-a intamplat cu aceasta tanara superba dupa ce i-a aparut fotografia pe un site

O simpla poza i-a schimbat viata. Ce s-a intamplat cu aceasta tanara superba dupa ce i-a aparut fotografia pe un site

O simpla poza i-a schimbat viata. Ce s-a intamplat cu aceasta tanara superba dupa ce i-a aparut fotografia pe un site

O cheama Charlotte D'Alessio, are 17 ani si este pe cale sa devina noua Gigi Hadid. In urma cu un an nu stia nimeni de ea, insa usor-usor a inceput sa devina cunoscuta in lumea modellingului. Aproape 200.000 de oameni o urmaresc pe Instagram. Cum a ajuns atat de populara? Cu o singura fotografie!

In urma cu un an, adolescenta a fost in public la cel mai tare festival de muzica din Statele Unite - Coachella - celebru nu numai pentru artistii care concerteaza acolo, dar si pentru vedetele si fashionistele care isi etaleaza tinutele sexy, de inspiratie hippie si boho-chic. 

Una dintre aceste fashioniste a fost si Charlotte D'Alessio, care a fost remarcata de organizatorii festivalului. I-au facut o poza, pe care au postat-o pe contul lor de Twitter. Imaginea a ajuns virala pe internet in timp record.

Rezultatul? Tanara a impresionat atat de tare cu frumusetea sa, incat a primit imediat o oferta de a deveni model. Intre timp, aceasta a semnat si primul sau contract in lumea modellingului si a devenit si o vedeta a Instagramului.

De atunci cand in prezent, adolescenta a renuntat la liceu pentru a studia acasa, si-a lansat un canal de Youtube impreuna cu o prietena la fel de frumoasa si a aparut in mai multe campanii publicitare.

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni