• PRO TV
  • Andreea Tonciu, pusă la zid de internauți după ce a postat o fotografie cu sora ei, Lorena

Andreea Tonciu, pusă la zid de internauți după ce a postat o fotografie cu sora ei, Lorena

Andreea Tonciu, pusă la zid de internauți după ce a postat o fotografie cu sora ei, Lorena

Andreea Tonciu și sora ei, Lorena, au devenit ținta criticilor pe Instagram după ce vedeta a postat o fotografie în care apar împreună.

Toți o știu pe Andreea Tonciu, însă puțini o știu pe sora mai mică a vedetei. Recent, vedeta a postat o fotografie în care apare alături de Lorena, întrebându-i pe internauți dacă seamănă. Răspunsurile nu au fost cele la care se așteptau cele două dive, urmăritorii fiind mai degrabă critici la aspectul lor: „Vaaai, astea două zici ca sunt păpuși de plastic”, „Normal că semănați, toate între voi astea botoxate și siliconate...pune o poza cu voi înainte de operații ca să vadă lumea ce frumoase erați”, ”Operate la același doctor, normal că semănați”, ”V-ați operat la același doctor, nu?”, au fost doar câteva dintre sutele de comentarii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tonciu Andreea (@tonciuandreeaoficial)

Văzând atâtea mesaje negative, Andreea Tonciu nu s-a putut abține și le-a răspuns unora dintre răutăcioși. “Care este problema ta?”, a fost reacția vedetei după ce un fan a întrebat-o dacă s-au operat la același doctor.

Andreea Tonciu a devenit în ultimul timp ținta urmăritorilor ei și nu este prima oară când aceștia îi lasă comentarii acide. Vedeta a mai fost criticată și pentru pozele pe care le pune cu fiica sa, pe care o machiază pentru a-i face poze. 

Sursă foto: Instagram

VOYO.RO este singura platformă online din România care va transmite LIVE festivitatea de premiere a premiilor OSCAR 2021. Gala va va fi difuzată integral, LIVE, pe platforma https://voyo.protv.ro/, în dimineața zilei de 26 aprilie 2021, între orele 3.00 - 6.00.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni