• PRO TV
  • Fiul lui Cristian Popescu Piedone, mesaj pentru tatăl său după condamnarea în dosarul Colectiv

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, mesaj pentru tatăl său după condamnarea în dosarul Colectiv

Fiul lui Cristian Popescu Piedone, mesaj pentru tatăl său după condamnarea în dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare cu executare, în dosarul Colectiv. Fiul său, Vlad Popescu Piedone, a transmis că este o decizie nedreaptă și că tatăl lui „plătește pentru ceea ce nu a făcut”.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat definitiv la închisoare, sub acuzația de abuz în serviciu, și a ajuns la Penitenciarul Rahova.

Decizia instanței, definitivă, l-a scandalziat pe fiul său, Vlad Popescu Piedone, care a avut o reacție virulentă pe rețelele sociale.

Astăzi, justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?”, a scris tânărul pe Facebook.

Acesta a adăugat că familia sa va merge mai departe, în ciuda sentinței și i-a promis tatălui că va avea grijă de toți ce dragi. 

Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, așa cum știm că ești! 

Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând!

Tată, te iubesc! Al tău fiu, Vlad Popescu PIEDONE!”.

Vlad Popescu Piedone, în locul tatălui său la primărie?

Primăria Sectorului 5 a rămas fără primar după încarcerarea lui Popescu Piedone. Înainte să fie dus la Rahova, edilul a dezvăluit că fiul lui va candida la următoarele alegeri locale, în locul lui, pentru postul de primar al Sectorului 5. Piedone i-a îndemnat pe locuitorii sectorului să-l susțină pe fiul său.

Cristian Popescu Piedone a ajuns la Penitencuarul Rahova, ieri, după ce s-a predat la secția de poliție din orașul Bragdadiru.

Cristian Popescu Piedone condamnat: sentința, redusă la jumătate

Primarul Sectorului 5 a primit patru ani de închisoare cu executare, după ce anterior pedeapsa fusese stabilită la opt ani și șase luni de detenție. 

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat pentru că a eliberat acordul de funcționare și autorizația de funcționare pentru SC Colectiv Club SRL, în ciuda faptului că respectivul club nu era autorizat pentru securitatea la incendiu.

Fotografii: Inquam Photos/Octav Ganea/Agerpres

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni