• PRO TV
  • Finala UEFA Europa Conference League | Cristian Pintea și Bogdan Lobonț, ediție specială LIVE pe PRO ARENA și VOYO

Finala UEFA Europa Conference League | Cristian Pintea și Bogdan Lobonț, ediție specială LIVE pe PRO ARENA și VOYO

Finala UEFA Europa Conference League | Cristian Pintea și Bogdan Lobonț, ediție specială LIVE pe PRO ARENA și VOYO

O nouă săptămână, o nouă finală! O nouă ocazie pentru telespectatori să urmărească fotbal de calitate pe PRO ARENA și VOYO! În doar câteva ore, Fiorentina și West Ham se confruntă în Praga, pe stadionul Eden Arena, într-un meci care le poate schimba total acest sezon: finala UEFA Europa Conference League! 

De la ora 21:00, înainte de finala care se vede de la ora 22:00, Cristian Pintea le va aduce celor de acasă, în direct, o ediție specială în care va prefața alături de invitații săi meciul care va stabili câștigătoarea trofeului. Bogdan Lobonț îi va fi invitat special, de această dată, iar alături de el se va afla și comentatorul PRO TV Andrei Grecu

O nouă zi, o nouă finală pe PRO Arena și VOYO. Fiorentina și West Ham se întâlnesc în ultimul act în Conference League, iar ambele echipe caută primul trofeu european major. Serie A vs. Premier League reprezintă în orice moment un duel tare și așteptăm să vedem ce ne oferă un astfel de meci. Noi ne întoarcem în studio și suntem gata să analizăm din nou o finală europeană. 

De această dată invitatul nostru special din emisiune este Bogdan Lobonț, portarul care a făcut minuni în poarta naționalei și a cunoscut cu adevărat ce înseamnă fotbalul din Serie A în cei 10 ani petrecuți în Italia. Așadar, eu cred că aveți toate motivele să ne urmăriți de la ora 21:00 și sigur, marea finală de la 22:00”, declară Cristi Pintea, încântat să se revadă cu cei de acasă. 

Salve, iubitori ai fotbalului! Sezonul acesta, două din echipele la care am activat au ajuns până în ultimul act al competițiilor europene, EL și UECL! Haideți să ne bucurăm împreună de fotbal miercuri seară, de la ora 22:00, la PRO ARENA! Forza VIOLA”, spune Bogdan Lobonț înaintea emisiei.  

Nu ratați ediția specială, LIVE, de la ora 21:00, pe PRO ARENA și VOYO!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni