• PRO TV
  • Rita Sumalya nu mai vrea să se mute în Canada. Unde va locui de acum încolo fiica Ronei Hartner

Rita Sumalya nu mai vrea să se mute în Canada. Unde va locui de acum încolo fiica Ronei Hartner

Rita Sumalya nu mai vrea să se mute în Canada. Unde va locui de acum încolo fiica Ronei Hartner

Rinda, sora Ronei Hartner, a făcut noi declarații despre situația din familia sa, la două luni de la moartea regretatei artiste.

Gallery

Rona Hartner s-a stins din viața în luna noiembrie a anului trecut, după o luptă crâncenă cu cancerul. Acum, la două luni de la trecerea în neființă a artistei, Rinda Hartner a făcut noi declarații despre cum decurg lucrurile în familia lor.

Rita Sumalya a renunțat la ideea de a se muta în Canada

Într-un interviu pentru Ciao.ro, Rinda a dezvăluit că fiica Ronei Hartner este încă foarte supărată că și-a pierdut mama. Rita nu a vrut să-și serbeze ziua de naștere, care a fost pe 5 ianuarie.
În prezent, Sumayla locuiește în Franța alături de bunica și de unchiul ei.

„Sumayla e Ok, e încă foarte amărâtă, e foarte supărată că și-a pierdut mama. Nu și-a serbat ziua de naștere pe 5 ianuarie dar este în Franța, în Toulon, cu fratele meu și cu mama. Fratele meu a rămas acolo, poate să lucreze de la distanță. Ce își dorește Sumayla cel mai mult este să rămână în Franța, la Toulon. Fratele meu a aranjat cu familia lui ca el să rămână acolo atât timp cât este necesar pentru Sumayla și să o ajute pentru a se reîntoarce la școală, a-și face pasiunea pe care o vrea și să ajungă la maturitate când o să poată să decidă singură pentru ea”, a declarat Rinda pentru sursa citată.

Sora Ronei a mai precizat că Rita a renunțat, momentan, la ideea de a se muta în Canada. Fiica artistei va locui în continuare în Franța.

„Nu pot să zic că este o luptă pentru avere pentru că suntem totuși oameni. Rona ce a lăsat, i-a lăsat totul fetei, normal, și persoana care se ocupă de toate este fratele meu. Reon se ocupă foarte bine de Sumayla, o duce unde are nevoie, o plimbă, îi cumpără ce are nevoie, chiar dacă tatăl este tată, el e mai departe și nu vine, iar fata nu vrea neapărat să stea cu el. Să meargă cu el să își vadă tatăl așa, din când în când, este ok, dar nu mai mult.

Este sigur că deocamdată Sumayla nu vrea să se mute în Canada, deci pentru asta rămâne fratele meu în Franța cu ea și cu mama noastră, să se ocupe de amândouă acolo și să poată să le fie bine”, a mai spus sora Ronei Hartner.

Ce a făcut Rinda cu rochiile Ronei Hartner

Întreabtă ce a făcut cu rochiile surorii ei, Rinda a oferit doar un singur detaliu.

„Rona Hartner a fost înmormântată într-o rochie albă de mireasă și o coroniță din flori naturale”, a spus Rinda, pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook/ Youtube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni