• PRO TV
  • Codin Maticiuc, adevărul despre copilăria sa. Afaceristul a avut totul la discreție, dar a primit o educație dură din partea părinților: „Momente de rebeliune”

Codin Maticiuc, adevărul despre copilăria sa. Afaceristul a avut totul la discreție, dar a primit o educație dură din partea părinților: „Momente de rebeliune”

Codin Maticiuc, adevărul despre copilăria sa. Afaceristul a avut totul la discreție, dar a primit o educație dură din partea părinților: „Momente de rebeliune”

Codin Maticiuc a devenit cunoscut prin prisma relațiilor pe care le-a avut cu femei celebre din showbiz-ul românesc, dar și datorită aparițiilor extravagante pe care le avea atât în mediul online, cât și în viața reală.

Gallery

În timp, Codin Maticiuc s-a schimbat și a devenit mult mai responsabil, datorită fetelor sale, care l-au făcut să devină o versiune mai bună a sa. Recent, omul de afaceri și-a amintit de copilăria lui, care nu a fost una prea liniștită.

Codin Maticiuc a avut o copilărie dificilă

Deși a avut, din punct de vedere financiar, o copilărie mai liniștită decât a altor persoane de vârsta lui, acest lucru nu l-a scutit pe Codin Maticiuc de alte probleme.

În cadrul unui interviu, omul de afaceri a mărturisit că nu a fost genul de elev căruia să îi placă să învețe, ceea ce a atras anumite neplăceri. Părinții lui Codin Maticiuc au încercat să îl facă să ia note mari, dar niciuna dintre metodele abordate de aceștia nu a dat roade.

„Am avut tot timpul momente de rebeliune. În primul și-n primul rând, părinții mei n-au reușit niciodată să mă facă să învăț (...) Au încercat și cu bine, și cu rău, adică m-au și bătut, m-au și amenințat, mi-au luat cablul de la calculator, îmi puneau lacăt pe telefon, că aveam telefon din ăla cu disc și-mi puneau lacăt să nu sun, să-mi fac temele și, bă, n-au reușit”, a povestit acesta, conform Viva.

Codin Maticiuc vrea să își crească fetele într-un mod diferit

Pe măsură ce timpul a trecut, afaceristul a devenit mai matur și a înțeles că anumite lucruri de care s-a bucurat la 20 de ani nu erau chiar ceea ce el avea nevoie. Prin urmare, nu vrea ca fetele lui să facă aceleași aroganțe pe care el le-a făcut, deși situația financiară îi permite.

„Cred că mașinile din perioada aia au fost o aroganță, în sensul c-am avut Ferrari și Maserati, la o vârstă cu 2 în față, nu mai știu cât, douăzeci și ceva de ani. Astea sunt niște aroganțe pe care le-am făcut și pe care nu le-aș promova pentru copiii mei. Le-aș lăsa pentru mai încolo”, a mai povestit acesta.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni